Forever Club

  • Forever Club
  • 35 slika

FOREVER CLUB 4* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna  plaža. Položaj : Hotel se nalazi u području İçmeler ( prostire se na 14.000m2) udaljenom  1,5 km  od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Bodrum-Milas. Smještaj : Hotel ima 214 soba, 15 porodičnih i 199 standardnih soba i sve imaju kupatilo sa tušem, fen, telefon, klima uređaj, mini bar, sef,

O Forever Club

FOREVER CLUB 4* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna  plaža.
 
Položaj
Hotel se nalazi u području İçmeler ( prostire se na 14.000m2) udaljenom  1,5 km  od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Bodrum-Milas.
 
Smještaj
Hotel ima 214 soba, 15 porodičnih i 199 standardnih soba i sve imaju kupatilo sa tušem, fen, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, LCD TV sa satelitskim programima. Večina soba je sa balkonom.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru,  užina, lokalna lakoholna i bezalkoholna pića, kafa u poslijepodnevnim satima U hotelu se nalaze 4 bara: Monachus Cafe s 24-satnom uslugom  i snack bar pored bazena koji radi od 10.00- 17.00h ( pića uključena u All inclusive nakon 24 sata se naplačuju ) Tokom specijalnih zabavnih programa noću, bar pored bazena je na usluzi gostima.  Ala Carte restorani ( talijanski, riblji i specijalni Bodrum restoran) , diskoteka. Koncept All inclusiv potražite na recepciji hotela ili sobama. Uz doplatu su sva uvozna - luksuzna pića, pića u A la Carte restoranima, usluge doktora, vešeraj, fotograf, frizer, šoping centar,Game room  taxi servis, sala za sastanke. WIFI internet konekcija besplatna u javnim prostorima hotela.
 
Plaža: 
Hotelska privatna  plaža od hotela razvojena je cestom, a do iste  povezana je malim tunelom koji prolazi ispod ceste. Do tunela se može doći liftom pored recepcije. Za sunčanje na pješčanoj plaži postoji obala sa šljunkom i drvena paluba. Na plaži se nalazi i usluga bezalkoholnog hladnog pića i piva bez naknade. Ležaljke, suncobrani i peškiri takođe se besplatno nude na plaži i bazenu (ako se kartica za peškire ne vrati na recepciju do vremena odjave, na račun  gosta naplatit će se naknada za  od 10 EUR-a)
 
Sadržaj
1 otvoreni  bazen, gimnastika, Aqua aerobik, odbojka na pijesku, stoni tenis, igralište za košarku i mini fudbal. Uz doplatu su usluge Spa&Beauty centra, masaže, svi sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.foreverclub.com.tr


Lokacije