Isis Hotel Goddess of Bodrum

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Isis Hotel Goddess of Bodrum
  • 54 slika

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna dijelom pješčano-šljunkovita, a dijelom betonska. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela. Položaj : Hotel se nalazi u mjestu Gümbet – 2km od centra udaljen  ( zauzima površinu od od 30.000m² ), 4km od centra Bodruma i oko 40km od aerodr

O Isis Hotel Goddess of Bodrum

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna dijelom pješčano-šljunkovita, a dijelom betonska. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.
 
Položaj
Hotel se nalazi u mjestu Gümbet – 2km od centra udaljen  ( zauzima površinu od od 30.000m² ), 4km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma. 
 
Smještaj
Hotel ima 374 sobe smještene u Glavnoj (  Konforne i moderno opremljene Delux, porodične i Suit-s sobe) i Club zgradi ( dvokrevetne, trokrevetne  i porodične) i sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo  sa tušem, fen, centralnu klima uređaj, telefon,  kuhalo,set za kafu i čaj, mini bar ( bezalkoholn apića i voda – samo po dolasku), sef ( uz doplatu), satelitsku TV, balkon ili terasu.
 
Usluga
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – švedski sto za rani doručak, doručak, ručak i večera , užine, ponoćna užina, vrijeme za čaj, kafu i kolače, sladoled u određeno doba dana, dječiji meni, dijetalni meni, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa Hotel poseduje i  4 à la carte restorana (talijanski, riblji, azijski i turski) koji se mogu koristiti jednom u toku boravka uz rezervaciju unaprijed. (Koncept Ultra All incl potražite na recepciji hotela ili u sobama ) Uz doplatu su Specijalna uvozna i lokalna vina, energetska pića , lux brend pića, Dejavu bar, usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i usluge peglanja veša, frizer, šoping centar, rent-a-car, room service. WIFI internet konekcija je besplatna u javnim prostorima hotela.
 
Plaža: 
Hotelska privatna dijelom pješčano-šljunkovita, a dijelom betonska. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.
 
Sadržaj
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, mini tobogan za djecu, vaterpolo, gimnastika, teniski teren ( tvrda podloga), Aqua aerobik, stoni tenis. Doplaćuju se usluge Spa&Beauty centra, masaže, svi sporovi na vodi, časovi ronjenja.  Zabavni , animacijski program tokom dana i večernji show program. Disko klub. Mini klub za djecu od 4-12godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.goddessofbodrum.com


Lokacije