Kadikale Resort

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Kadikale Resort
  • 34 slika

KADIKALE RESORT 5* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel se nalazi direktno na svojoj plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Turgutreis, 3km udaljen od centra, 18km od centra Bodruma i cca 50km od aerodorma Bodrum Milas. Nalazi se direktno uz obale mora. Smještaj : Hotel ima 293 sobe i to 141 sa pogledom na morsku stra

O Kadikale Resort

KADIKALE RESORT 5* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel se nalazi direktno na svojoj plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Turgutreis, 3km udaljen od centra, 18km od centra Bodruma i cca 50km od aerodorma Bodrum Milas. Nalazi se direktno uz obale mora.
 
Smještaj
Hotel ima 293 sobe i to 141 sa pogledom na morsku stranu, 122 sa pogledom na baštu/vrt, 22 porodične sobe  i 8 King Suite-sa. Standardne sobe su sa pogleodm na morsku stranu i sa pogledom na baštu / vrt ( ove sobe imaju kupatilo sa kadom, fen, klima uređaj, mini bar, sef uz doplatu, satelitsku TV , balkon ili terasu). Porodične sobe ( sastoje se od 2 spevaće sobe, jedno kupatilo sa kadom, fen, individualnu klimu, mini bar, sef uz doplatu, satelitsku TV, balkon ili terasu), Select sobe moderno uređene bez balkona ( sve sobe ovog tipa imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, sef uz doplatu i satelitsku TV) i King Suites ( 2 spavaće sobe, 1 dnevni boravak,individalnu klima uređaj, jacuzzi, fen, mini bar, sef uz doplatu, satelitsku TV i sve imaju pogled more). 
 
Usluga
ALL inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i kasni noćni snack-užina ( u Glavnom restoranu ), dječiji i dijetalni buffet u glavnom restoranu, mogučnost večere u jednom od 2 A la Carte restorana: La Bella ( talijanski) i Aquarium ( restoran s morskim plodovima) uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka, slastičarna, snack bar ( od 14.00-18.00h), vrijeme za tople napitke i voće, sladoled u određeno doba ( Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama), disko klub.Uz nadoplatu su sva strana, uvozna pića, cjeđeni sokovi, usluge doktora, vešeraj, prodavnice, shuttle servis do grada. WIFI internet konekcija besplatna u lobi dijelu.
 
Plaža: 
Hotel se nalazi direktno na svojoj plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni. Privatne kabine su uz doplatu. 
 
Sadržaj
2 glavna bazena, otvorena, 2 dječija bazena od čega je jedan sa toboganima ( mini Aqua park) i 2 bazena sa vodopadom, tereni za tenis, košarku, mini golf, odbojka na pijesku, pedaline, kanu, Aqua aerobik, gimnastika, fitness centar Uz doplatu su ostali sporovi na vodi, usluge Spa & Beauty centra, masaže.
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu, dječije igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kadikaleresort.com


Lokacije