KAIRABA Bodrum Imperial

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • KAIRABA Bodrum Imperial
  • 23 slika

KAIRABA BODRUM IMPERIAL HOTEL Hotel je udaljen od centra Bodruma 18km, dok je 53 km udaljenost od aerodroma. Hotel je bazi Ultra All Inclusive usluge. Položaj Hotel je udaljen od centra Bodruma 18km, dok je 53 km udaljenost od aerodroma. Udaljenost od šoping centra je 12km. Smještaj Hotel ima ukupno 375 soba. Standardne sobe (24m2, imaju pogled na kopno ili na more, spavaća soba, kupatilo, max.3pa

O KAIRABA Bodrum Imperial

KAIRABA BODRUM IMPERIAL HOTEL Hotel je udaljen od centra Bodruma 18km, dok je 53 km udaljenost od aerodroma. Hotel je bazi Ultra All Inclusive usluge.

  • Položaj

    Hotel je udaljen od centra Bodruma 18km, dok je 53 km udaljenost od aerodroma. Udaljenost od šoping centra je 12km.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 375 soba. Standardne sobe (24m2, imaju pogled na kopno ili na more, spavaća soba, kupatilo, max.3pax), Standardne sobe sa krevetima na sprat (spavaća soba, kupatilo, max.3pax), Porodične sobe (40m2, spavaća soba, kupatilo, max.3+1pax), Suiti (60m2, imaju pogled na more, spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax) i 3 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom (bez pogleda na more). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, centralna klima, direktna telefonska linija, sef (besplatan), mini bar (voda, bezalkoholna pića, nadopunjuje se svakodnevno), LCD TV sa SAT kanalima, set za kafu i čaj, bade mantil i papuče, fen, balkon.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive – glavni restoran na bazi švedskog stola – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj. Barovi oko cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje: sva pića u COCO baru, sva uvozna pića, room service.

  • Sadržaj

    Hotel posjeduje 4 restorana (turski, morska hrana, italijanska i internacionalna) i 4 bara. Dodatno se naplaćuje: soba za sastanke, vešeraj, doktor i medicinska sestra, spa tretmanii i sport na vodi. Internet je besplatan u javnim dijelovima hotela.

  • Plaža

    Privatna hotelska pjeskovita plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.

  • Sport i zabava

    Otvoreni bazeni, dječiji bazen, tobogani, stoni tenis, mini golf, teniski tereni, košarka, fitness centar. Dodatno se naplaćuje: SPA centar, Wellness, sportovi na vodi. Zabavni programi tokom dana, otvoreno kino, nekoliko puta demično muzika uživo. Mini Club za djecu sa igralištem. Nota: Hotel ima poseban dress code te se ne može pristupiti restoranu u odjeći za plažu.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije