Liv Hotel By Bellazure Boutique

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Liv Hotel By Bellazure Boutique
 • 11 slika

LIV HOTEL BY BELLAZURE Hotel se nalazi u regiji Akyarlar, udaljen 50 km od Milas-Bodrum aerodroma, 18 km od centra grada. Životinje nisu dozvoljene. Privatna pjeskovita plaža. Položaj Hotel se nalazi u regiji Akyarlar, udaljen 50 km od Milas-Bodrum aerodroma, 18 km od centra grada. Smještaj Hotel ima 60 soba, od toga 48 standardnih i 12 apartmanskih soba. Sve sobe imaju francuski balkon, klima-ure

O Liv Hotel By Bellazure Boutique

LIV HOTEL BY BELLAZURE Hotel se nalazi u regiji Akyarlar, udaljen 50 km od Milas-Bodrum aerodroma, 18 km od centra grada. Životinje nisu dozvoljene. Privatna pjeskovita plaža.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u regiji Akyarlar, udaljen 50 km od Milas-Bodrum aerodroma, 18 km od centra grada.

 • Smještaj

  Hotel ima 60 soba, od toga 48 standardnih i 12 apartmanskih soba. Sve sobe imaju francuski balkon, klima-uređaj, LCD TV, telefon, sef, minibar, protupožarni alarm, fen, kupatilo, toalet, telefon za hitne pozive, detektor dima, kablovsku.

 • Usluga

  Puni pansion (doručak, ručak, večera), besplatno vino i pivo za vrijeme ručka i večere, kao i bezalkoholna pića za vrijeme obroka.

 • Sadržaj

  Bar na plaži (10:00-24:00), bar na bazenu, kolačići su besplatni u baru na bazenu u periodu 17:00-18:00 h; topla i bezalkoholna pića u barovima se dodatno plaćaju, voda besplatna. Grickalice na plaži u periodu 12:30-18:00. Besplatan svježi cjeđeni sok od narandže za doručak. Životinje nisu dozvoljene. Dodatno se naplaćuju: hemijsko čišćenje, frizer, vešeraj, telefon i faks, soba za sastanke, Rent-A-Car, doktor, alkoholna i bezalkoholna pića, room service.

 • Plaža

  Hotel posjeduje privatnu pjeskovitu plažu. Ležaljke i suncobrani na plaži se ne plaćaju,

 • Sport i zabava

  Korištenje hamama i saune moguće u periodu 10:00-20:00 h. Odbojka, teniski teren, besplatno korištenje turskog hamama, saune. Dodatno se naplaćuju: usluge pranja sušenja veša, frizer, teniska oprema, masaža, telefon, soba za sastanke, iznajmljivanje auta, doktor, salon za ljepotu, alkoholna pića, usluga u sobi i vodeni sportovi. Dva puta sedmično muzički program uživo.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije