Mandarin Resort Hotel

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Mandarin Resort Hotel
 • 43 slika

MANDARIN RESORT 5* Hotel se nalazi u centru Bodruma, na 280 m ili 2 minute hoda od plaže ili egejskog mora. Udaljen od aerdoroma Milas-Bodrum 35 km. Položaj Hotel se nalazi u centru Bodruma, na 280 m ili 2 minute hoda od plaže ili egejskog mora. Udaljen od aerdoroma Milas-Bodrum 35 km. Smještaj Hotel ima ukupno 181 sobu, raspoređene na 14 dvospratnih blokova. Standarne sobe( 26m2 , max kapacitet 3

O Mandarin Resort Hotel

MANDARIN RESORT 5* Hotel se nalazi u centru Bodruma, na 280 m ili 2 minute hoda od plaže ili egejskog mora. Udaljen od aerdoroma Milas-Bodrum 35 km.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u centru Bodruma, na 280 m ili 2 minute hoda od plaže ili egejskog mora. Udaljen od aerdoroma Milas-Bodrum 35 km.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 181 sobu, raspoređene na 14 dvospratnih blokova. Standarne sobe( 26m2 , max kapacitet 3 pax, pogled na bazen ili baštu), Sandardna trokrevetna soba( 82m2, max kapacitet 3 pax, pogled na bazen ili baštu), Porodične sobe(42m2, max kapacitet 4 pax, pogled na bazen ili baštu).Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, sef, mini bar, LCD TV, fen za kosu, terasu ili balkon.

 • Usluga

  All inclusive usluga, na bazi švedskog stola. Doručak 07:30 – 10:00, nema opcije za kasni doručak, ručak 12:00 -14:00, večera 19:30 – 21:30. U hotelu pored glavnog restorana ima Snack restoran(14:00-16:00) i Ala Carte restoran(14:00 – 16:00)

 • Sadržaj

  Glavni restoran na bazi švedskog stola, Ala Carte restoran, Snack Bar, Pool Bar, Looby Bar, Room Servis( nije uključen u cijenu). Od drugih aktivnosti u hotelu imaju šopovi,usluga vešeraja – njije uključeno u cijenu, medicinska s pomoć, privatni parking – uključeno u cijenu, wifi na recepciji, u restoranu i na bazenu – uključeno u cijenu.

 • Plaža

  Gradska plaža udaljena od hotela 300m. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Gosti mogu dobiti peškire za plažu uz depozit.

 • Sport i zabava

  2 bazena, 1 zabavni sa toboganima, 1 dječiji bazen, dječije igralište sa toboganima i ljuljama. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina sa raznim programima. U ponudi ima odbojka na plaži – uljučeno u cijenu, stoni tenis – uključeno u cijenu, pikado – uključeno u cijenu, water polo – uključeno u cijenu. Kozmetički termani koji se dodatno plaćajau. Hamam, zatvoreni bazen, jacuzzi, sauna – uključeno u cijenu. Muzika uživo jedan dan u sedmici.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uuključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije