Riva Bodrum Resort

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Riva Bodrum Resort
  • 30 slika

RIVA BODRUM RESORT 4* ( ADULT ONLY +16 ) Hotel zauzima površinu od 9000 m2. Otvoren 1993 godine , a zadnji put renoviran 2014. Hotel je za odrasle (+ 16 godina ). Položaj Hotel je smješten na sredini između zaliva Gumbet i zaliva Bitez. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 40 km, od centra Bodrum 4 km i Gumbeta 2 km. Smještaj Hotel raspolaže sa 147 smještajnih jedinica raspoređenih po blokovima. 8

O Riva Bodrum Resort

RIVA BODRUM RESORT 4* ( ADULT ONLY +16 ) Hotel zauzima površinu od 9000 m2. Otvoren 1993 godine , a zadnji put renoviran 2014. Hotel je za odrasle (+ 16 godina ).

  • Položaj

    Hotel je smješten na sredini između zaliva Gumbet i zaliva Bitez. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 40 km, od centra Bodrum 4 km i Gumbeta 2 km.

  • Smještaj

    Hotel raspolaže sa 147 smještajnih jedinica raspoređenih po blokovima. 89 Club soba ( 15m2 ), 48 Standardnih soba ( 25m2 ) i 10 Family soba ( 35m2 ). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju ( samo standard sobe ), mini bar ( 2 boce vode po dolasku ), sef, satelitska TV, balkon ili terasa i i Francuski balkon ( Club sobe ). Baby krevetac - na upit.

  • Usluga

    Usluga u hotelu All inclusive - švedski stol u Glavnom restoranu za doručak, ručak i večeru, Snack bar od 15:30 - 17:00, bar na plaži, Terrace bar i Restoran bar, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00 sati. Uz doplatu su sva uvozna pića, flaširana pića, kokteli, svježe cijeđeni sokovi i sva pića koja nisu na Menu listi, room service.

  • Sadržaj

    Glavni restoran gdje se servira švedfski sto, restorani i barovi unutar hotelskog kopleksa, Disko club. Uz doplatu su usluge doktora, vešeraj i peglanje veša, mjenjačnica, sala za sastanke, šoping centar, rent a car. WIFI internet konekcija je dostupna u lobby dijelu ( manja brzina ).

  • Plaža

    Hotel nema svoju plažu. Najbliža plaža udaljena je oko 600 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se plaćaju.

  • Sport i zabava

    Vanjski, glavni bazen, Relax bazen i bazen na vrhu, tobogani. Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni po kraj bazena. Peškiri nisu dostupni. Gostima su na raspolaganju i tereni za tenis, košarku i mini fudbal, parna soba, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, streljana, Tursko kupatilo, sauna, masaže, bilijar i Game room.

  • Napomena

    Hotel zadržava pravo u sezoni promjene nekih od sadržaja, a da pri tome ne obavijeste treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

  • Web stranica hotela

Lokacije