Royal Asarlık Beach Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Royal Asarlık Beach Hotel & Spa
 • 65 slika

ROYAL ASARLIK BEACH 5* BODRUM Hotel je otvoren 2006 i nalazi se u zalivu Gumbet na samo 200m od centra . Položaj Hotel Royal Asarlik Beach nalazi se u Gumbetu, 200m udaljen od centra Gumbeta. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 35 km, a od centra Bodruma 3 km. Zauzima površinu od 16.000m2. Smještaj Hotel ima 351 sobu i to: Standardne sobe ( 18-20m2 ), Relax sobe ( 20 - 28m2 ) i 3 sobe za osobe sa

O Royal Asarlık Beach Hotel & Spa

ROYAL ASARLIK BEACH 5* BODRUM Hotel je otvoren 2006 i nalazi se u zalivu Gumbet na samo 200m od centra .

 • Položaj

  Hotel Royal Asarlik Beach nalazi se u Gumbetu, 200m udaljen od centra Gumbeta. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 35 km, a od centra Bodruma 3 km. Zauzima površinu od 16.000m2.

 • Smještaj

  Hotel ima 351 sobu i to: Standardne sobe ( 18-20m2 ), Relax sobe ( 20 - 28m2 ) i 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen, klima uređaj, sef ( uz doplatu ), mini bar ( bezalkoholna pića po dolasku ), TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa, WIFI internet.

 • Usluga

  Ultra All inclusive - švedski sto doručak, rani i kasni doručak, ručak, večeru. Snack tokom dana, slastičarna ( kafa i kolačići ) od 11:00 - 18:00 sati ), kasni noćni snack od 00:00 - 01:00, sendvić servis od 00:00 - 07:00. Lokalna i određena uvozna bezalkoholna i alkoholna pića , 24 sata servis u Panorama baru. Koncept ne uključuje sva pića koja nisu na menu listi, Al a Cartre restorani, room service, svježe cijeđeni sokovi.

 • Sadržaj

  Glavni restoran Panorama gdje se služi švedski stol, A la Carte restorani: Kineski, Riblji i Talijasnki uz predhodnu rezervaciju, barovi i restorani unutar hotelskog kompleksa, Disko klub. Uz doplatu su usluge doktora, vešeraj, telefon, sef, taxi servis, internet kafe, kongresna dvorana. WIFI internet u hotelu besplatan.

 • Plaža

  Hotel posjeduje privatnu plažu. Jedan dio plaže je pjeskovit, a jedan dio stjenovit sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i madracima .

 • Sport i zabava

  Unutrašnji i vanjski bazeni sa slatkom vodom, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes, soft animacije tokom dana. Uz doplatu su svi sportovi na vodi kao i usluge Spa centra ( masaže, Jacuzzi..). Mini klub za djecu od 4 - 12 godina.

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo promjene u sezoni pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

 • Web stranica hotela

Lokacije