The Hello Boutique Hotel

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • The Hello Boutique Hotel
  • 37 slika

THE HELLO 4* - Hotel The Hello 4* se nalazi u mjestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu . Položaj : Hotel The Hello 4* se nalazi u mjestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu . Smještaj : Hotel The Hello 4* ima ukupno 58 soba rasporedjenih u glavnoj zgradi i 5 blokova: Standardna land view soba (16m 2 , spavaća s

O The Hello Boutique Hotel

THE HELLO 4* -  Hotel The Hello 4* se nalazi u mjestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.
 
Položaj:
Hotel The Hello 4* se nalazi u mjestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.
 
SmještajHotel The Hello 4* ima ukupno 58 soba rasporedjenih u glavnoj zgradi i 5 blokova:
  • Standardna land view soba (16m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max. 2 osobe),
  • Standardna pool view soba (18m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Superior soba (18m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe).

Svaka smještajna jedinica hotela The Hello 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, LCD SAT TV, klimu, telefon, Wi-Fi internet, ketler (samo u superior sobama), mini bar samo u superior sobama, balkon ili terasa (samo u superior i standardnim pool view sobama).

 
Usluga
Hotel The Hello 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, čaj i kafa u određeno vrijeme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Posebno se naplaćuju: svježe cijeđene voćni sokovi, turska kafa, flaširana premium vina, espresso, flaširana pića. 
 
Sadržaj:
Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga ljekara, čuvanje djece, hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, faks, rent a car, masaža, ronjenje, sportovi na vodi.

 
Plaža:
Hotel The Hello 4* je udaljen 120 metara od gradske plaže. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni, na plaži se dodatno naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, pikado, stoni fudbal.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 


Lokacije