Prive Hotel Bodrum

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Prive Hotel Bodrum
  • 38 slika

PRIVE BODRUM HOTEL 5* ex Voyage Bodrum ( Adults Only +16 ) Hotel je Adults Only ( +16 ). Zauzima površinu od od 8000 m2. Sagrađen je 1993. godine, a zadnji put renoviran 2012 godine. godine. Položaj Hotel se nalazi u Gumbetu, Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 40km. Od centra grada Bodruma udlajne je 900m. Smještaj Hotel raspolaže sa ukupno 150 soba i to Standard corridor sobe i Standard pogled

O Prive Hotel Bodrum

PRIVE BODRUM HOTEL 5* ex Voyage Bodrum ( Adults Only +16 ) Hotel je Adults Only ( +16 ). Zauzima površinu od od 8000 m2. Sagrađen je 1993. godine, a zadnji put renoviran 2012 godine. godine.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u Gumbetu, Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 40km. Od centra grada Bodruma udlajne je 900m.

  • Smještaj

    Hotel raspolaže sa ukupno 150 soba i to Standard corridor sobe i Standard pogled more sobe ( 19m2, max.3pax ) i Junior suite sobe pogled more (35m2, max.3pax) i 1 soba za goste sa invaliditetom specijalno dizajnirana. Sve sobe imaju centralni klima uređaj, kupatilo sa tušem,fen, papuče, direktna telefonska linija, mini bar ( dopunjava se dnevno ),LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, sef, set za kafu i čaj, balkon ( osim u standard sobi corridor room). Besplatan Wireless internet u sobama.

  • Usluga

    Ultra All inclusive - doručak, ručak,večera, ponoćni buffet . U glavnom restoranu nalazi se showcooking kutak i dijetalni bife. Piće i osvježenje dobrodošlice, snack tokom dana, sladoled, slastičarna,Coffe house, bar na plaži i kraj bazena. Loby bar ( otvoren 24h ). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe od 10:00-01:00h. A la Carte restoran uz predhodnu rezervaciju. Doplaćuju se: room service, sva flaširana pića, uvozna vina i vina u bocama, lukuzna pića, svježe cjeđeni sokovi i sve mimo koncepta.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola gdje se služe doručak, ručak, večera i ponoćni buffet, Internacionalni A la Carte restoran, barovi unutar hotelskog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, fotograf, frizer,fax, telefon, vešeraj, taxi service,šoping centar, konferencijska sala. Wireless internet konekcija je 24 h besplatna u sobama i javnim dijelovima hotela.

  • Plaža

    Hotel je smješten na sopstvenoj pješčano-šljunkovitoj plaži + platforma, , dugoj 70 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i pšored bazene se ne plaćaju.

  • Sport i zabava

    Otvoreni bazen, pikado, stoni tenis, boćanje, uživo muzika&show ( 6 dana u sedmici ), DJ performans. Uz doplatu su usluge Spa&Wellness centra, masaže, sportovi na vodi i škola ronjenja.

  • Napomena

    Hotelijeri zadržavaju pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije