Voyage Torba Hotel

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Voyage Torba Hotel
 • 168 slika
 • Naša preporuka

VOYAGE TORBA Hotel se nalazi u regiji Torba. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel se sastoji od glavne zgrade i dijela sa bungalovima-vilama (Voyage Torba Private). Položaj Hotel je smješten u regiji Torba, 6km udaljen od centra Bodruma, 30km od aerodroma Bodrum/Milas. Smještaj Ukupan broj soba - 319. Olive superior (61m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofa, max 2+2 pax), olive por

O Voyage Torba Hotel

VOYAGE TORBA Hotel se nalazi u regiji Torba. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel se sastoji od glavne zgrade i dijela sa bungalovima-vilama (Voyage Torba Private).

 • Položaj

  Hotel je smješten u regiji Torba, 6km udaljen od centra Bodruma, 30km od aerodroma Bodrum/Milas.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba - 319. Olive superior (61m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofa, max 2+2 pax), olive porodične (75m2, dvije spavaće sobe sa francuskim krevetom i dva dodatna kreveta, 2/4+1inf), olive garden (53m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofa, max 2+2 pax), olive garden porodične (76m2, dvije spavaće sobe sa francuskim krevetom i dva dodatna kreveta, max 2+2 pax), executive (61m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofom, max2+2 pax), executive porodične (85m2, dvije spavaće sobe sa francuskim krevetom i dva dodatna kreveta, dva kupatila, max 4+1inf), executive dublex (na prizemlju dva odvojena kreveta i sofa, na gornjem spratu francuski krevet, 3/4+1chd+1inf), deluxe lagoon soba (63m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofa, 1/3+1inf), deluxe lagoon porodične (98m2, dvije odvojene spavaće sobe sa francuskim krevetom i dva dodatna kreveta, 2/4+1chd+1inf), private swim up sobe (70m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofa, 1/3+1inf). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, bade mantil i papuče, baby set (šampon, gel i sapun), aparat za kafu, digitalni sef, minibar (dnevno se dopunjava sa bezalkoholnim pićima, vodom, čokolada), LCD TV, VRF klima, telefon, set za čaj i kafu, kuhalo, terasa.

 • Usluga

  Ultra All Inclusive - doručak, ručak i večera u glavnom restoranu, dječiji bife, kutak za bebe, kutak za pripremu hrane, kutak zdravog načina života (veganski proizvodi, hrana bez glutena, itd.), prostor za nepušače na terasi glavnog restorana, ovisno o sezoni 3 varijante sokova od voća i povrća dostupne u glavnom restoranu, stolica za bebe, A la Carte restoran, za goste koji su alergični na zahtjev se može pripremiti posebna hrana. Deluxe pića (pjenušac, vino u boci i luksuzna alkoholna pića) se dodatno naplaćuju

 • Sadržaj

  Glavni restoran, jedan privatni restoran (poslužuje Voyage Torba samo za privatne goste), Cuisine24, 7 A la Carte restoran (internacionalna, talijanska, meksička, turska, japanska, daleki istok kuhinja i riba), 12 barova dostupnih svakom gostu (privatni bar služi samo za privatne goste Voyage Torba), 1 slastičarna, 1 dječji. Kapacitet glavnog restorana je 900 osoba (700 osoba u zatvorenom prostoru i 200 na otvorenom), A la Carte restoran Cuisine 24 nudi uslugu hrane i pića (besplatno - 24 sata), predstave u zajedničkom dijelu A la Carte u večernjim satima, naručivanje pića uz QR kodove na suncobranima na plaži i bazenima, hrana se može naručiti samo uz QR kodove na suncobranima na plaži između 12:30 - 16:00h, pića se mogu naručiti iz soba Deluxe Lagoon i Private Swim Up između 10:00 do 22:00h.

 • Plaža

  Hotelska plaža, 300m duga sa dok-om. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni.

 • Sport i zabava

  Hotel ima 6 bazena na otvorenom za odrasle i djecu i aqua park, step aerobik, gimnastika u vodi, diskoteka, fitness centar, tenis kao i druge animacije tokom dana i večernji program, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, vitamin bar. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, osvjetljenje teniskih terena, masaže.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije