Yasmin Bodrum Resort

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Yasmin Bodrum Resort
 • 83 slika

YASMIN BODRUM RESORT 5* Hotel je udaljen 3km od Gumusluka, dok je 5km udaljenost od Turgutreis. Udaljenost od centra Bodruma je 20km i 50km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel je otvoren 2004.godine. Renoviran 2022.godine. Položaj Hotel je udaljen 3km od naselja Gumusluka, dok je 5km udaljenost od Turgutreis. Udaljenost od centra Bodruma je 20km i 50km od aerodroma Milas u Bodrumu. Udaljenost od g

O Yasmin Bodrum Resort

YASMIN BODRUM RESORT 5* Hotel je udaljen 3km od Gumusluka, dok je 5km udaljenost od Turgutreis. Udaljenost od centra Bodruma je 20km i 50km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel je otvoren 2004.godine. Renoviran 2022.godine.

 • Položaj

  Hotel je udaljen 3km od naselja Gumusluka, dok je 5km udaljenost od Turgutreis. Udaljenost od centra Bodruma je 20km i 50km od aerodroma Milas u Bodrumu. Udaljenost od grada Izmira je 250km i Mugla 111km.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 484 sobe rasporođene u glavnoj zgradi i Myndos bungalovima. 1 Glavna zgrada koja posjeduje 6 spratova sa balkonom ili terasom i 2 lifta. Bungalov zgrade - Myndos club- raspoređene u 42 bloka na 2 sprata sa zajedničkom terasom ili balkonom. Hotel posjeduje i 4 sobe za osobe sa invaliditetom u glavnoj zgradi. U glavnoj zgradi hotel posjeduje: 193 standardne sobe (29-33m2, max.2+2pax), Junior suite (38m2, max.3+1pax.), 2 Deluxe Apartmana (45m2, max.3+1pax). U pomoćnoj zgradi (bungalovima) hotel posjeduje: 233 standardne sobe (29m2, max.3pax), 15 Junior apartman (40m2, max.2+2pax) i 2 Deluxe apartmana (45m2, max.2+2pax). Sve sobe imaju: keramiku, sef, telefon, satelite TV, LCD TV, kupatilo sa tušem, WC, fen, centralna klima, mini bar, set za čaj i kafu. Zabranjeno je pušenje u sobama. WI-FI internet je dostupan samo u lobiju glavne zgrade.

 • Usluga

  Ultra All Inclusive - Pri dolasku u hotel gosti imaju piće dobrodošlice. Glavni restoran "Myndos" je na bazi švedskog stola - doručak, ručak, večera i snack bar. U toku dana gosti hotela imaju na raspolaganju Central Snack bar i restoran u periodu 12:00 - 18:00h, dok je Sultan Snack bar i restoran na raspolaganju 12:00h - 17:00h. U određenom periodu sladoled i tradicionalno pecivo. Hotel ima još na raspolaganju: slastičarna, A `la Carte restorani moguće rezervisati za 6 minimalno noćenja i uz prethodnu rezervaciju.

 • Sadržaj

  Lobby bar, Caffe Corner, Arena Pool bar, Central Snack bar, Sultan Snack bar. Lokalna i odabrana uvozna pića se služe u svim barovima. Svježe cijeđeni sokovi se dodatno naplaćuju. Mini bar se nadopunjuje dnevno sa 2 flaše vode i bezalkoholnim pićima. A `la Carte restorani: The Oceania restoran - riblji i morska kuhinja, Sultan restoran -turska kuhinja, La Perla restoran - italijanska kuhinja. Ela Lounge - internacionalna kuhinja. Dodatno se nadoplaćuje: telefon, vešeraj, frizer. doktor, šoping, rent a car, 24h room servis i spa centar. WI- FI je besplatan u lobiju hotela glavne zgrade. Hotel posjeduje i salu za sastanke sa opremom.

 • Plaža

  Hotel se nalazi direktno na pješčanoj plaži. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni.

 • Sport i zabava

  3 vanjska bazena i 1 unutrašnji bazen, 3 tobogana, tursko kupatilo, fitnes centar, sauna, parno kupatilo, pikado, odbojka na plaži, stolni tenis, mini fudbal, 2 teniska terena. Dodatno se nadoplaćuje: vodeni sportovi, osvjetljenje teniskih terena, bilijar, internet caffe, soba za igrice. Zabavni program tokom dana, uživo muzika navečer tokom jula i augusta, zabave na plaži. Mini Klub za djecu za uzrast od 04-12 godina, mini disko.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

 • Web stranica hotela

Lokacije