Ideal Panorama Holiday Village

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Marmaris

IDEAL PANORAMA HOTEL 4* - Hotel se nalazi u centru Marmarisa. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža. Položaj : Hotel se nalazi u centru Marmarisa, znanemitosti su u blizini hotela. U neposrednoj blizini se nalazi Marmaris Aqua park kao i Marmaris plažai i Icmeler plaža. Hotel je udaljen od šoping centra 2km Blue port. Smještaj : Hotel ima ukupno 202 sobe sa pogledom i bez pogl

O Ideal Panorama Holiday Village

IDEAL PANORAMA HOTEL 4* - Hotel se nalazi u centru Marmarisa. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža.
 
Položaj
Hotel se nalazi u centru Marmarisa, znanemitosti su u blizini hotela. U neposrednoj blizini se nalazi Marmaris Aqua park kao i Marmaris plažai i Icmeler plaža. Hotel je udaljen od šoping centra 2km Blue port.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 202 sobe sa pogledom i bez pogleda na more. Svaka soba ima: kupatilo, fen za kosu, TV, mini bar, sef, opremljene balkone i klima.
 
Usluga
Koncept hotela : All Inclusive. Hotel nudi usluge restorana, besplatan doručak na bazi švedskog stola.
 
Sadržaj
Hotel posjeduje 2 vanjska bazena, zatim  vanjski teniski teren, dječiji klub,dječiji bazen, terasu. Parking hotela je besplatan. Određene su lokacije za pušače. Hotel je bogat sadržajem gdje nudi i animacijski centar za djecu.
 
Plaža: 
Hotel nije direktno na plaži, hotelska plaža je pjeskovita.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
 

Lokacije