Ideal Pearl Hotel

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Marmaris
  • Ideal Pearl Hotel
  • 23 slika

IDEAL PEARL HOTEL 4* - ADULT ONLY Hotel se nalazi u mirnom dijelu Marmarisa, sa prodavnicama, barovima i restoranima na dohvat ruke, a plaža je udaljena samo 300 m. Položaj Hotel je udaljen 0,4km od Marmaris Aqua Park i Marmaris plaže. Hotel Ideal Pearl se nalazi u Marmarisu, 300 m od glavnog puta, 700 m od najbližeg tržnog centra, 1 km od noćnog života na plaži i 3 km od starog bazara i luke u ce

O Ideal Pearl Hotel

IDEAL PEARL HOTEL 4* - ADULT ONLY Hotel se nalazi u mirnom dijelu Marmarisa, sa prodavnicama, barovima i restoranima na dohvat ruke, a plaža je udaljena samo 300 m.

  • Položaj

    Hotel je udaljen 0,4km od Marmaris Aqua Park i Marmaris plaže. Hotel Ideal Pearl se nalazi u Marmarisu, 300 m od glavnog puta, 700 m od najbližeg tržnog centra, 1 km od noćnog života na plaži i 3 km od starog bazara i luke u centru grada Marmarisa, do koje se može doći redovnim lokalnim autobusima.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 114 soba. Svaka soba nudi usluge: klime, mini bara, interneta, satelitsku TV, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i toaletne potrepštine. Sve sobe imaju:klima uređaj, TV, direktnu telefonsku liniju, sef(uz doplatu) i kupatilom sa tušem i fenom za kosu.

  • Usluga

    All Inclusive usluga- Doručak je na bazi švedskog stola. Glavni restoran, bife serviraju doručak, ručak i večeru i nalazi se na strani bazena. All Inclusive - koncept uključuje sve obroke (doručak, ručak, večera i užine) i pića za obrok kao što su bezalkoholna pića, pivo, vino, voda i alkoholna pića, svih lokalnih brendova . Piće se služi od jutra do kasno uvečer (otprilike do 22.-24.00 časa).. Dodatno se nadoplaćuje: vešeraj, korpa za veš (dostupna u sobi), fotokopiranje (raspitati se na recepciji), Pay TV, kasno odjavljivanje, doktor, profesionalni fotograf.

  • Sadržaj

    Recepcija je na usluzi 24h da odgovori na zahtjeve na turskom i engleskom jeziku, tursko kupatilo, fitnes centar, sauna. Check in u 14:00h , check out u 12:00h. Gosti koji žele kasno odjavljivanje mogu se konsultovati sa osobljem recepcije dan prije odlaska i mogu ostati do 18:00h uz plaćanje naknade za sobu. Hotelski sadržaji i usluge uključuju recepciju koja radi 24h , lobi sa barom, prostorije za sastanke, restoran, mini market, otvoreni bazen sa đakuzijem na otvorenom, dječiji bazen i terasa sa barom pored bazena, stolni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, saunu i usluge masaže (uz doplatu).WI- FI interent je dostupan u glavnim dijelovima hotela. Bazeni su otvoreni od 08:00h-19:00h.

  • Plaža

    Hotel nema privatnu plažu, gosti mogu koristiti javnu plažu. Pjeskovita plaža. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Udaljenost hotela do plaže je 300m.

  • Sport i zabava

    Hotel posjeduje još usluge: hamama, stolnog tenisa, sobe za sastanke, vešeraj, hemijska čistionica,vanjskog bazena, bazen za odrasle, teretana. Hotel dodatno nudi povremeni dnevni program aktivnosti i večernju zabavu.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

  • Web stranica hotela

Lokacije