Ideal Prime Beach

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Marmaris
  • Ideal Prime Beach
  • 48 slika

IDEAL PRIME BEACH 5* - Hotel je udaljen od aerodorma Milas 122km. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža. Položaj : Hotel se nalazi na plaži, idealan je za porodice i parove. Milas aerodrom udaljen je 122km. Smještaj : Hotel ima ukupno 632 sobe. Imaju 4 različita tipa sobe i apartmana. Čak i standardne sobe uključuju: TV, mini bar, sef, klimu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.

O Ideal Prime Beach

IDEAL PRIME BEACH 5* - Hotel je udaljen od aerodorma Milas 122km. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža.
 
Položaj
Hotel se nalazi na plaži, idealan je za porodice i parove. Milas aerodrom udaljen je 122km.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 632 sobe. Imaju 4 različita tipa sobe i apartmana. Čak i standardne sobe uključuju: TV, mini bar, sef, klimu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Sobe imaju pogled na more i bez pogleda na more.Standard sobe imaju besplatan krevetac za bebe po zahtjevu. Što se tiče apartmana, oni sadrže: jaccuzzi, privatni Wi- fi i salon. Hotel nudi posebne sobe za nepušače,koje imaju pogled na more.
 
Usluga
Koncept usluge: All Inclusive. Glavni restoran je na bazi švedskog stola do 1000 gostiju sa vanjskim i unutrašnjim dijelom. Doručak, kasni doručak,ručak i večera. U A la Carte restoranima nude usluge internacionalnog jela gdje potrebna rezervacija uz dodatnu nadoplatu. Rezervaciju možete izvršiti u periodu od 09:00 – 12:00h.   Hotel nudi usluge: Azijskog A la Carte i Internacionalnog A la carte bara. Ostali barovi u hotelu: Loby bar, bar na bazenu, pub, noćni klub i disko bar.
 
Sadržaj
Ispred hotela svako 5 minuta imaju mini busevi koji voze od centra. Hotel nudi usluge: bilijar, pikado, fitnes, hamam, sauna, privatnu plažu, stolni tenis, spa, DJ.
 
Plaža: 
Plaža Marmaris je udaljena 3 minuta pješke od hotela, također vodeni park Marmaris 7 minuta pješke.
 
Sport i zabava
U hotelu imaju usluge koje se dodatno napoplaćuju: frizer, vešeraj, aerobik, terasa za sunčanje, usluge peglanja veša, vrt za odmor, usluge prenosa prtljaga. Recepecija je na usluzi 24:00h. 
Napomena: Kućni ljubimci nisu dopušteni. U slučaju rezervacije medenog mjeseca molimo da hotel informiše za besplatnu bocu vina i korpu voća pri dolasku.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
 

Lokacije