Mert Seaside Hotel

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Marmaris
  • Mert Seaside Hotel
  • 16 slika

MERT SEASIDE HOTEL - MARMARIS - Odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Marmaris, 1km udaljen od grada i 130km udaljen od aerodroma Bodrum Milas. Smještaj : Hotel ima ukupno 73 sobe od toga 63 standardne sobe sa pogledom na more  i 10 standardnih soba sa bočnim pogledom na more. Takodje postoje i promo sobe (15 soba) koje ne posjeduju balko

O Mert Seaside Hotel

MERT SEASIDE HOTEL - MARMARIS - Odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Marmaris, 1km udaljen od grada i 130km udaljen od aerodroma Bodrum Milas.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 73 sobe od toga 63 standardne sobe sa pogledom na more  i 10 standardnih soba sa bočnim pogledom na more. Takodje postoje i promo sobe (15 soba) koje ne posjeduju balkon i okrenute su ka ulici. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uredjaj, telefon,  mini bar (prazan), sef (uz doplatu), satelitska TV, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru. Popodnevna užina i kolači  16-17h. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11h – 22h. Posebno se naplaćuju: luksuzna strana pića, posebna vina, flaširana pića, piće u limenkama, svježi voćni sokovi, sladoled,  room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, pool bar. Telefon, fax, internet, rent a car posebno se naplaćuju. WI – FI internet u cijeom hotelu se naplaćuje.
 
Plaža: 
Marmaris javna plaža 20 metara od hotela, suncobrani, ležaljke se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni sa ležaljkama za goste hotela. Uz doplatu vodeni sportovi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 www.mertseasidehotel.com


Lokacije