Beyaz Saray

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • Beyaz Saray
  • 29 slika

Hotel Beyaz Saray ★★★★ - Laleli, Istanbul nalazi se u srcu starog grada, preko puta Kapali čaršije, na 5 minuta hoda od Aja Sofije, palate Topkapi i Plave džamije. Položaj Beyaz Saray hotela: Hotel je smešten u centru Istanbula, na samo 400 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pješice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od

O Beyaz Saray

Hotel Beyaz Saray ★★★★ - Laleli, Istanbul nalazi se u srcu starog grada, preko puta Kapali čaršije, na 5 minuta hoda od Aja Sofije, palate Topkapi i Plave džamije. 

Položaj Beyaz Saray hotela:
Hotel je smešten u centru Istanbula, na samo 400 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pješice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. 
Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima restoran, restoran sa terasom, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža), Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). 
Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja: meni ili švedski sto ili samoposluživanje.

Napomena:
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u cijelom objektu.

www.hotelbeyazsaray.com


Lokacije