The Byzantium

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • The Byzantium
  • 20 slika

Položaj: Hotel The Byzantium nalazi se na povoljnoj lokaciji, udaljen cca 300 m od  Plave džamije i Aje Sofije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Smještaj: Sobe za goste hotela The Byzantium Hotel Suites čiste su, udobne i dobro opremljene klima-uređajem, televizorom s ravnim ekranom, mini barom (bezalkoholnim pićima i pivom), sušilom za kosu, sefom i

O The Byzantium

Položaj:

Hotel The Byzantium nalazi se na povoljnoj lokaciji, udaljen cca 300 m od  Plave džamije i Aje Sofije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

Smještaj:

Sobe za goste hotela The Byzantium Hotel Suites čiste su, udobne i dobro opremljene klima-uređajem, televizorom s ravnim ekranom, mini barom (bezalkoholnim pićima i pivom), sušilom za kosu, sefom i električnim kuhalom za vodu. 

Usluga:

Bogat švedski stol za doručak i sastoji se od velikog broja različitih namirnica, velikog izbora peciva, svježe voće, sir, jaja, jogurt i masline.
Restoran je otvoren i za ručak i večeru i poslužuje tradicionalnu tursku kuhinju.
Uz restoran se nalazi krovna terasa s panoramskim pogledom na krovove grada, Plavu džamiju i Bospor.
 
Sadržaj:

Hotelski spa sadržaji obuhvaćaju saunu, parnu sobu, tursko kupatilo, sobu za masažu i hidromasažnu kadu, a dostupne su i masaže, tretmani lica i hidroterapija. 

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid-19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. 



Lokacije