Politika kolačića

Šta su kolačići?


Da bismo kontinuirano poboljšavali iskustvo korištenja web stranice www.fibula.rba, koristimo kolačiće. Kolačići su male datoteke koje preglednik lokalno smješta na korisnički disk. Kolačiće koristimo da bismo bolje razumjeli kako koristite web stranicu, personalizirali ovo iskustvo i učinili vašu sljedeću posjetu ugodnijom.

Koje kolačiće koristimo?


_ga i _gid prikupljaju podatke u Google Analyticsu. Uz njihovu pomoć učimo kako koristiti našu web stranicu i pomažu nam da se poboljšamo. Prikupljene informacije su u anonimnom obliku __tawkuuid kolačića koji pripada aplikaciji za chat tavk.to. Pomoću ove aplikacije možemo razgovarati s vama na mreži.
Svi podaci koje kolačić prikuplja anonimni su i ne povezuju informacije sa fizičkom/pravnom osobom.

  • Kako koristimo ove kolačiće?


  • Analiza performansi i efikasnosti web lokacije;


  • Kolačići za registraciju za dobru funkcionalnost web stranice;


Učinkovitija marketinška komunikacija. Ne prikupljamo lične podatke za upotrebu putem kolačića. Kolačići lokalno pohranjuju podatke na korisnikov uređaj, a podaci koji se koriste u analizi, ponovnom marketingu i ciljanju su anonimni.Izjava o odricanju odgovornosti


Sajt www.fibula.ba je sajt sa informativnim sadržajem. Fibula Air Travel ne preuzima odgovornost za tačnost i ispravnost ovih podataka.


Fibula Air Travel ne garantuje ni na koji način, izričito ili implicitno, stvarnost, pravovremenost i potpunost podataka i informacija predstavljenih na web lokaciji.

Bilo kakve nedosljednosti ili greške koje se mogu dogoditi u bilo kojem trenutku između sadržaja web stranice i stvarnih informacija ne podrazumijevaju nikakvu odgovornost za Fibula Air Travel.

Podaci i informacije dostupni javnosti na ovoj web stranici ne predstavljaju preporuke, garancije, savjete ili obaveze kompanije Fibula Air Travel.

Fibula Air Travel ne može biti odgovoran bilo kom licu/entitetu za bilo kakvu štetu koja može nastati, direktno ili indirektno, upotrebom web stranice www.fibula.ba ili kao rezultat bilo kakve greške ili propusta.

Fibula Air Travel takođe djeluje kao agent za neovisne dobavljače kao što su: aviokompanije, hoteli, kompanije za iznajmljivanje automobila i drugi pružaoci turističkih usluga - u daljnjem tekstu dobavljači.

Fibula Air Travel ne preuzima nikakvu odgovornost za putničke proizvode i usluge koje nude dobavljači i ne garantuje ni na koji način (eksplicitno ili implicitno) tačnost ili kvalitet proizvoda i usluga prikazanih na ovoj web stranici.