Blue Wave Suite Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Blue Wave Suite Hotel
 • 47 slika

BLUE WAVE SUIT HOTEL Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža je udaljena 450 m od hotela, šljunkovita. Položaj Hotel se nalazi u oblasti Obagol, 120 km od aerodroma Antalya i 2,5 km od centra Alanje. Hotel je renoviran 2014. godine. Smještaj Sobe su smještene u pet blokova. Standardne sobe (30m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, dodatnim krevet

O Blue Wave Suite Hotel

BLUE WAVE SUIT HOTEL Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža je udaljena 450 m od hotela, šljunkovita.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u oblasti Obagol, 120 km od aerodroma Antalya i 2,5 km od centra Alanje. Hotel je renoviran 2014. godine.

 • Smještaj

  Sobe su smještene u pet blokova. Standardne sobe (30m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, dodatnim krevetom i sofom, jedno kupatilo, 3+1pax), porodične sobe (40m2 , jedna spavaća sa francuskim ležajem + dnevna soba sa dvije sofe, jedno kupatilo, max4pax), economy sobe (annex zgrade i bez balkona, jedna spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju: privatno kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), mramorni podovi, satelitsku TV i muzičke kanale.

 • Usluga

  All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, ponoćna supa. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00h. Dodatno se plaćaju: uvozna pića, sva flaširana pića, svježi voćni sokovi, pića u disko klubu, sva hrana i pića na plaži.

 • Sadržaj

  Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, lobby bar, bar pored bazena i na plaži, disko. Dodatno se naplaćuju: doktor, šoping centar, rent-a-car.

 • Plaža

  Hotelska privatna plaža je udaljena 450 m od hotela, šljunkovita, postoji cesta između hotela i plaže, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu se naplaćuju.

 • Sport i zabava

  Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, tursko kupatilo, bilijar, masaža, sauna. Zabavni program u toku dana, show program u večernjim satima. Mini klub i dječije igralište za djecu od 04 do 12 godina.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije