Hotel Monte Carlo

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Hotel Monte Carlo
  • 35 slika

MONTE CARLO HOTEL 4* Obagol Položaj Hotel se nalazi u regiji Obagol, 1 km od centra grada Alanya i 125 km od aerodroma Antalya. Smještaj Ukupan broj soba 120 u glavnoj zgradi i depandansi. (Anex zgrada je udaljena 35m od glavne zgrade i all inclusive koncept bit će dat u glavnoj zgradi. Gosti koriste depandanse samo za boravak, svi ostali sadržaji su zajedno s glavnom zgradom. Standardne sobe (16m

O Hotel Monte Carlo

MONTE CARLO HOTEL 4* Obagol

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Obagol, 1 km od centra grada Alanya i 125 km od aerodroma Antalya.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba 120 u glavnoj zgradi i depandansi. (Anex zgrada je udaljena 35m od glavne zgrade i all inclusive koncept bit će dat u glavnoj zgradi. Gosti koriste depandanse samo za boravak, svi ostali sadržaji su zajedno s glavnom zgradom. Standardne sobe (16m2, jedna spavaća soba i jedna kupaonica, max. 2+1pax).Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, split klima sustav, direktnu telefonsku liniju, sef (uz nadoplatu), mini bar (samo voda po dolasku), SAT TV i glazbene kanale, keramičke ili laminat, balkon.Anex zgrada je udaljena 70m od glavne zgrade i gosti koriste sve sadržaje zajedno u oba dijela.Usluga :All inclusive otvoreni švedski stol za doručak,kasni doručak,ručak,večera,kolači,čaj i kafa poslijepodne, lokalni alkohol (rakija, gin, votka, otvoreno vino, pivo) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.30 sati. Beach bar je otvoren od 10.00 – 19.00 sati i dostupni su samo koncentrirani voćni sokovi, voda, čaj i kafa. Nije uključeno: Uvozna pića, flaširana pića, sladoled, sva hrana i piće nakon 23.30, svježi voćni sokovi, turska kafa, sladoled, sva hrana & pića na plaži (osim vode, kave, čaja i koncentriranih voćnih sokova).

  • Usluga

    All inclusive otvoreni švedski stol za doručak,kasni doručak,ručak,večera,kolači,čaj i kafa poslijepodne, lokalni alkohol (rakija, gin, votka, otvoreno vino, pivo) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.30 sati. Beach bar je otvoren od 10.00 – 19.00 sati i dostupni su samo koncentrirani voćni sokovi, voda, čaj i kafa. Nije uključeno: Uvozna pića, flaširana pića, sladoled, sva hrana i piće nakon 23.30, svježi voćni sokovi, turska kafa, sladoled, sva hrana & pića na plaži (osim vode, kave, čaja i koncentriranih voćnih sokova).

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar na plaži, bar u predvorju. Doktor na upit, telefon, fax, internet kutak, rent a car se dodatno naplaćuju. WI-FI internet u lobiju je besplatan.

  • Plaža

    Hotelska plaža je udaljena 70 - 150 m od hotela (ovisi u kojem dijelu hotela borave gosti), preko puta, ali ispod ceste postoji tunel, pješčana i šljunkovita, sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

  • Sport i zabava

    Otvoreni bazen, bazen za djecu, jedan tobogan, stolni tenis, odbojka na pijesku. Tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar i vodeni sportovi na plaži se dodatno naplaćuju.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Renoviran 2011. godine.

  • Web stranica hotela

Lokacije