Hotel Monte Carlo

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Hotel Monte Carlo
  • 35 slika

MONTE CARLO HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena od 70 do 150m od hotela (zavisno od toga u kojem dijelu gosti odsjedaju), cesta do plaže sa tunelom ispod ceste, šljunak i pijesak. Položaj : Hotel je smješten u regiji Obagol, 1km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija . Smještaj : Ukupan broj soba – 120 raspoređenih

O Hotel Monte Carlo

MONTE CARLO HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena od 70 do 150m od hotela (zavisno od toga u kojem dijelu gosti odsjedaju), cesta do plaže sa tunelom ispod ceste, šljunak i pijesak.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obagol, 1km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 120 raspoređenih u glavnoj i Anex zgradi. Standardne sobe (16m2, spavaća i kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (28m2, jedna velika soba sa Francuskim krevetom + 2 single kreveta, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fenom, split klimu, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (voda po dolasku), satelitska TV i muzički kanali, balkon. Sobe u anex zgradi imaju keramički pod, a u glavnoj tepih. Anex zgrada je udaljena 70m od glavne zgrade i svi sadržaji se koriste zajedno.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kolači, čaj i kafa popodne, lokalna alkoholna (raki, gin, vodka, točena vina i pivo) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.30h. Bar na plaži od 10:00 do 19:.00h sa voćnim sokovima, vodom, čajom i kafom. U cijenu nije uključeno – uvozna i flaširana pića, sladoled, sva hrana i piće nakon 23:30h, svježi voćni sokovi, turska kafa, sva hrana i piće na plaži (osim vode, kafe, čaja i koncentrovanih voćnih sokova).
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar na plaži i u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, telefon, fax, internet kutak, rent a car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena od 70 do 150m od hotela (zavisno od toga u kojem dijelu gosti odsjedaju), cesta do plaže sa tunelom ispod ceste, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen sa dječijim dijelom, jedan vodeni tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – Tursko kupatilo, sauna, masaže, bilijar i sportovi na vodi na plaži.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.otelmontecarlo.com


Lokacije