Perre La mer Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Perre La mer Resort & Spa
 • 27 slika
 • Okružen zelenilom
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

PERRE LA MER HOTEL RESORT & SPA 5* - GOYNUK - KEMER - Hotel je smješten u regiji Goynuk, 46km od aerodroma Antalija, 6km od Kemera. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel je na plaži, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Goynuk, 46km od aerodroma Antalija, 6km od Kemera. Smještaj : Ukupan broj soba – 320. Standardne sobe (24m2, spavaća

O Perre La mer Resort & Spa

PERRE LA MER HOTEL RESORT & SPA 5* - GOYNUK - KEMER Hotel je smješten u regiji Goynuk, 46km od aerodroma Antalija, 6km od Kemera. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel je na plaži, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Goynuk, 46km od aerodroma Antalija, 6km od Kemera.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 320. Standardne sobe (24m2, spavaća sa Francuskim krevetom + krevet na razvlačenje, jedno kupatilo, max.2+1pax), Suit sobe (38m2, spavaća sa Francuskim krevetom, dnevna soba sa single krevetom i krevetom na razvlačenje, jedno kupatilo, max.2+2pax) i tri sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, split klimu, laminat ili tepih, telefon, mini bar (voda i sokovi po dolasku, kasnije se samo voda), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera, kasna užina, sva lokalna alkoholna pića i sokovi i standardna uvozna pića od 10.00 do 24.00h, sladoled u određeno vrijeme,Turski A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – specijalna uvozna pića, sokovi i alkoholna pića koja nisu na meniju, flaširana pića, A'la Carte riblji restoran sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje, svježi voćni sokovi, pića u disku, room service, sva pića osim čaja, kafa i voda se naplaćuju nakon 24.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servir švedski sto, A'la Carte restorani – restoran morske hrane, Turski restoran, bar u lobiju, barovi pored bazena i na plaži, vitamin bar, Turkish Cafe i disko bar. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, rent a car, frizer, šoping centar, internet kutak, PC igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotel je na plaži, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, mini golf. Posebno se naplaćuje – masaža, SPA & Wellness centar, bilijar, game centar, oprema i rasvjeta za teniske terene, sportovi na vodi.

Zabavni program, takmičenja tokom dana, uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, program tokom dana, uveče mini disko.

Napomena

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.


Lokacije