Sunlight Garden Family

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Sunlight Garden Family
  • 26 slika
  • Naša preporuka
  • Blizu centra grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • 2 djece gratis smeštaj

SUNLIGHT GARDEN 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 1km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste javnu plažu, pjeskovitu, 500m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćaju. Peškiri za plažu nisu dostupni. Položaj : Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 1 km od centra Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj sob

O Sunlight Garden Family

SUNLIGHT GARDEN 3*- SIDE Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 1km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste javnu plažu, pjeskovitu, 500m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćaju. Peškiri za plažu nisu dostupni. 
 
Položaj
Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 1 km od centra Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 112. Dvije odvojene spavaće sobe ( 50m², dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa otvorenom stil kuhinjom, jedno kupatilo, dva balkona, max. 6pax ). Jedna spavaća soba Apart ( 40m², jedna spavaća soba, dnevni boravak sa otvorenom stil kuhinjom, jedno kupatilo, max. 4 pax ). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom, Split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef ( dodatno se naplaćuje ), frižider, kuhalo, satelitsku TV  i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, kafa i čaj, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.00h, sladoled tokom određenih sati, užina tokom dana. Koncept ne uključuje:  Sva uvozna pića i koktelI, svježe cjeđene sokove, Tursku kafu, espresso, flaširana i pića u limenci, sva hrana i pića nakon 23.00h, sva hrana i pića na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, bar pored bazena. Doktor na upit, telefon i fax dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u hotelskom prostoru je  besplatna.
 
Plaža: 
Gosti koriste javnu plažu, pjeskovitu, 500m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćaju. Peškiri za plažu nisu dostupni.  Postoji shuttle bus koji vozi od hotela do plaže i nazad nekoliko puta dnevno. Suncobrani i ležaljke pored bazena su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, dva odvojena bazena za djecu , jedan tobogan, stoni tenis, Tursko kupatilo. Bilijar, masaže i sportovi na vodi se naplaćuju. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina, dječije igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 


Lokacije