Sunlight Garden Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Sunlight Garden Hotel
  • 33 slika
  • Naša preporuka
  • Blizu centra grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen

SUNLIGHT GARDEN 3* - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 1km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste javnu plažu, pjeskovitu, 500m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 1km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 112. Dvije odv

O Sunlight Garden Hotel

SUNLIGHT GARDEN 3* - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 1km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste javnu plažu, pjeskovitu, 500m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 1km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 112. Dvije odvojene spavaće sobe (50m², dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa otvorenom stil kuhinjom, jedno kupatilo, dva balkona, max. 6pax). Jedna spavaća soba (40m², jedna spavaća soba, dnevni boravak sa otvorenom stil kuhinjom, jedno kupatilo, max. 4 pax).  Sve sobe imaju privatnim kupatilom sa tuš kabinom, fenom, split klima uređajem, direktnom telefonskom linijom, sef (dodatno se naplaćuje), frižider, kuhalo i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, kafa i čaj, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.00h.sladoled tokom određenih sati, užina tokom dana. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića i koktele, svježi cjeđeni sokovi, Turska kafa, espresso, flaširana i pića u limenci, sva hrana i pića nakon 23.00h,  sva hrana i pića na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, bar pored bazena. Doktor na upit, telefon i fax dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u hotelskom prostoru je  besplatna.
 
Plaža: 
Gosti koriste javnu plažu, pjeskovitu, 500m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni.  Postoji shuttle bus koji vozi od hotela do plaže i nazad, nekoliko puta dnevno. Suncobrani i ležaljke pored bazena su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, dva odvojena bazena za djecu, jedan tobogan, stoni tenis, Tursko kupatilo. Bilijar, masaže i sportovi na vodi uz doplatu. Mini klub za djecu od 04-12 godina, dječije igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sunlightgardenside.com


Lokacije