Turquoise Hotel

  • Turquoise Hotel
  • 37 slika

TURQUOISE HOTEL Hotel se nalazi u regiji Sorgun, 3,5km udaljen od Sidea i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak. Položaj Hotel se nalazi u regiji Sorgun, 3,5km udaljen od Sidea i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 486 soba raspoređenih u glavnoj zgradi, garden bloku i Lake houses. Deluxe sobe (27-28m², u g

O Turquoise Hotel

TURQUOISE HOTEL Hotel se nalazi u regiji Sorgun, 3,5km udaljen od Sidea i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Sorgun, 3,5km udaljen od Sidea i 65km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 486 soba raspoređenih u glavnoj zgradi, garden bloku i Lake houses. Deluxe sobe (27-28m², u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa krevet ili pomoćni ležaj, kupatilo, max.2+1pax), deluxe porodične sobe (45-52m², u glavnoj zgradi, dvije spavaće sobe – u jednoj francuski krevet, u drugoj dva single kreveta, odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4pax). Garden block standardne sobe (27-28m², u garden/vrt dijelu, spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1pax ), garden block porodične sobe (42-43m², u garden/vrt dijelu, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4pax ). Lake Houses se nalaze u garden/vrt dijelu i gosti imaju VIP servis. Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, ogrtač za kupanje i papuče, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat, minibar (voda, mineralna voda i bezalkoholna pića i pivo se dopunjavaju dnevno), kuhalo i set za čaj i kafu, sef, LSD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasu. Wi-Fi internet konekcija je besplatna.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, rani i kasni doručak, jutarnji snack, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, kasni noćni snack, svježe cijeđeni sok od narandže samo uz doručak, lokalna i određena strana alkoholna i bezalkoholna pića, dječiji buffet, u 3 A’la Carte restorana sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka, baby kutak u restoranu, dijetalni buffet, bar na plaži. Dodatno se plaćaju: luksuzna uvozna pića, ekskluzivna i specijalna vina, A’la Carte restorani: Bougainvillea, Steak House i Napolitan, flaširana pića, svježe cijeđeni sokovi, nargila.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola. A’la Carte restorani (djeci ispod 12 godina nije dozvoljen ulaz) - kineski, turski, Steak House, riblji restoran, Begonvil restoran samo za goste Villa Housa, barovi u cijelom hotelskom kompleksu koji služe pića. Dodatno se plaćaju: doktor, čuvanje djece, vešeraj, telefon, fax, internet, internet café, PC igrice, šoping centar i rent a car. Wi-Fi internet besplatna je u lobiju, sobama, pored bazena i u Lake Houses.

  • Plaža

    Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, bazen samo za odrasle +16, Aqua park sa toboganima za odrasle i djecu, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis. Dodatno se plaćaju: masaža, usluge SPA & Wellness centra, bilijar, kuglanje, game land, rasvjeta teniskih terena i časovi tenisa, sportovi na vodi. Zabavni program i takmičenja tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 4 do 16 godina podijeljen u dobne skupine tokom dana i večeri.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije