Dragut Point North Hotel - All Inclusive

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Dragut Point North Hotel - All Inclusive
  • 32 slika

NORTH - DRAGUT POINT 3* Hotel je udaljen 55km od aerodroma i 1km od centra grada Turgutreis. Hotel je otvoren 2014.godine. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Položaj Hotel je udaljen 55km od aerodroma i 1km od grada Turgutreis, dok je od centra grada Bodruma udaljenost 20km. Najbliža klinika je udaljena 1km. Udaljenost do najbližih historijskih znamenitosti: Ephesus 255km, Pamukkale 255km i Didyma 135

O Dragut Point North Hotel - All Inclusive

NORTH - DRAGUT POINT 3* Hotel je udaljen 55km od aerodroma i 1km od centra grada Turgutreis. Hotel je otvoren 2014.godine. Kućni ljubimci nisu dopušteni.

  • Položaj

    Hotel je udaljen 55km od aerodroma i 1km od grada Turgutreis, dok je od centra grada Bodruma udaljenost 20km. Najbliža klinika je udaljena 1km. Udaljenost do najbližih historijskih znamenitosti: Ephesus 255km, Pamukkale 255km i Didyma 135km.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 79 soba i 168 kreveta raspoređenih u 4 različite vrste sobe: 72 Standardne sobe ( 20m2, kapacitet maksimalno 2 pax +1 chd.), 3 Relax sobe, 3 Apartmana i 1 soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju: kupatilo, tuš ili kadu, fen za kosu, split klima, telefon, mini bar,pločice na podu, sef. Sobe se čiste svaki dan i zamjena peškira tri puta sedmično.

  • Usluga

    All inclusive- Glavni restoran u kojem se seviraju obroci ( doručak, ručak, snack servis, kafa, večera i ponoćna užina). Bar je otvoren 24h u periodu između 00:00h -10:00h dodatno se plaća. Sva lokalna pića (alkoholna i bezalkoholna) su besplatno u periodu od 10:00h - 00:00h. Dodatno se nadoplaćuje: premium uvozna pića, sva loklana i uvozna pića poslije 00:00h, svježi sokovi, enerdži, turska kafa, room servis, fotograf, shuttle bus i taxi (na zahtjev), telefon, fax, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, doktor i medicinska sestra (na poziv 24h) i vodeni sportovi.

  • Sadržaj

    Glavni restoran u kojem se seviraju obroci ( doručak, ručak, snack servis, kafa, večera i ponoćna užina).

  • Plaža

    Hotel posjeduje privatni dio na javnoj plaži. Pješčana plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatno.

  • Sport i zabava

    Recepija, lobi hotela ( WI-FI internet je besplatan u lobiju), Restoran ( unutrašnji i vanjski), bar, bazen, bazen za djecu. Dodatno se nadoplaćuju: vodeni sportovi.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj uključen je u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije