Hapimag Sea Garden Resort

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Hapimag Sea Garden Resort
  • 21 slika

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT 5* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Položaj : Hotel se nalazi se na 17 km od centra grada Bodruma i 45 km od aerodroma Milas - Bodrum. Prostire se na ukupnoj površini od 191.000 km2 i okružen je s 3 uvale i plažama na Egejskom moru, od kojih su dvije s Plavom zastavom. Smještaj : 285 soba smještenih  u glavnoj zgradi (na 2 sprata) i u jednoj od 4 okolne zgrade (do

O Hapimag Sea Garden Resort

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT 5* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021.
 
Položaj
Hotel se nalazi se na 17 km od centra grada Bodruma i 45 km od aerodroma Milas - Bodrum. Prostire se na ukupnoj površini od 191.000 km2 i okružen je s 3 uvale i plažama na Egejskom moru, od kojih su dvije s Plavom zastavom.
 
Smještaj

285 soba smještenih  u glavnoj zgradi (na 2 sprata) i u jednoj od 4 okolne zgrade (do 3 etaže).
Svaka soba ima klima uređaj i kupaonicu. Većina soba ima balkon s pogledom na uživanje gostiju. Većina smještajnih jedinica nudi bočni pogled na more. Putnici mogu uživati u dobrom snu na bračnom krevetu. Dječji krevetići dostupni su za mlađe goste. Na raspolaganju su i sef i mini bar. Dodatne značajke uključuju mini hladnjak i postaju za čaj / kavu. Putnicima je takođe na raspolaganju set za glačanje. Mali dodaci, uključujući pristup internetu, telefon, TV, radio i WiFi, doprinose izvrsnom boravku. Sobe pogodne za pristup invalidskim kolicima mogu se rezervirati. Sadržaji u kupaonicama uključuju kadu. U svakoj kupaonici nalazi se i sušilo za kosu. Također se mogu rezervirati kupaonice s pristupom invalidskim kolicima.
rostori za smještaj opremljeni su općim sadržajima poput privatne kupaonice, ormara, mini bara, klima uređaja, sefa, telefona, balkona, TV-a, popločanog / mramornog poda, kauča.
Svih 285 soba ima LED televizore sa satelitskim kanalima, a možete uživati u besplatnom WiFi, namještenim balkonima i aparatima za kavu / čaj. Minibarovi nude osvježenje, a dostupna je i 24-satna sobna usluga. Pored toga, dostupni su sefovi, sušila za kosu i telefoni.

Restoran morskih plodova, Sunset Fish, služi morske plodove i otvoren je za večeru. Uz 4 bara / salona i bar na plaži koje možete odabrati, možete uživati u piću u hotelu. Uživajte u 2 vanjska teniska terena, zatvorenom bazenu i noćnom klubu te u pristupu kajaku. Dodatne pogodnosti uključuju besplatni WiFi u javnim prostorima, zdravstveni klub i sauna. Tu je i pogodnost besplatnog samostalnog parkira.

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.hapimag.com


Lokacije