Premist Taksim

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • Premist Taksim
  • 33 slika

Položaj: Hotel Premist 3* je smješten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 100 metara od ulice Istiklal, oko 0.4 km od Metro stanice Taksim-Talimhane Exit. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Sm

O Premist Taksim


Položaj:

Hotel Premist 3* je smješten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 100 metara od ulice Istiklal, oko 0.4 km od Metro stanice Taksim-Talimhane Exit. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen. 


Smještaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena kreveta ili bračni krevet) ili dvokrevetne sa pomoćnim krevetom (dva odvojena kreveta ili bračni krevet i pomoćni krevet).
Standard sobe (do 17 m2) imaju kablovsku TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, set za pripremanje kafe/čaja, mini bar i sef. (mini bar i sef su uz nadoplatu.)
Pojedine sobe imaju i balkon. 

Usluga:

Hotel nudi uslugu doručka u restoranu u sklopu objekta, a besplatni WiFi dostupan je u cijelom objektu.

Sadržaj:

Sobe u hotelu su klimatizirane, sadrže ormar, TV ravnog ekrana s kablovskim programima, mini bar i električno kuhalo za vodu.

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid - 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. 

www.premisthotels.com

 


Lokacije