Three Corners Rihana Inn

  • Three Corners Rihana Inn
  • 61 slika

THE TREE CORNERS RIHANA INN 4* - EL GOUNA - " Egipatska Venecija", koja je samo 22 km udaljena od Hurgade, razvila se u jedno od najekskluzivnijih i najmondenijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica Egipta. U El Gouni su i dobri restorani

O Three Corners Rihana Inn

THE TREE CORNERS RIHANA INN 4* - EL GOUNA - " Egipatska Venecija", koja je samo 22 km udaljena od Hurgade, razvila se u jedno od najekskluzivnijih i najmondenijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica Egipta. U El Gouni su i dobri restorani i trgovine, pravi bazar, kafane, diskoteke i galerije te moderna marina.
 
Položaj
Hotel se nalazi u dijelu El Gouna na  3 km od centra  i 30 km od Internacionalnog aerodroma Hurghada.
 
Smještaj
Izgrađeno uz obale lagune, hotelski kompleks Three Corners Rihana arhitektonsko je remek-djelo u nubijskom stilu, sadrži skupove zgrada  ( ukupno 434 sobe ) sa tipičnim kupolama i lukovima u toplim bojama zalaska sunca, upotpunjeno prekrasno uređenim  vrtovima.
Standard sobe 21m2, sa pogledom na bazen ili vrt/baštu, sa odvojenim kupatilom  sa tušem + posebno tolet, fen ( dostupna na recepciji hotela), klima, telefon, mini bar ( naplačuje se ), sef, TV sa satelitskim programima, pojedine sobe imaju balkon ili terasu a neke imaju i Francuski balkon . Comfort sobe 21m2, potpuno renovirane sa pogledom na bazen ili vrt / baštu imaju odvojeno kupatilom  sa tušem + posebno tolet, fen , klima, telefon, mini bar ( naplačuje se ), kuhalo, sef, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu . Premium soba , 28m2 sa pogledom na bazen, lagunu ili vrt / baštu imaju odvojeno kupatilom  sa tušem + posebno tolet, fen , boravak za sjedenje , klima, telefon, mini bar, sef,  TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu. Grand sobe 35m2 sa pogledom na bazen, lagunu ili vrt / baštu imaju odvojeno kupatilom  sa tušem + posebno tolet, fen , boravak za sjedenje , klima, telefon, mini bar ( naplaćuje se ), sef,  TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu
 
Usluga
Usluga u hotelu je All Inclusive – švedski sto za  doručak, ručak , večera, poslijepodnevni čaj i užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića  od 10.00h do ponoći na barovima po kraj bazena i plaži, tematske večeri. ( Koncept ALL incl potražite na recepciji ili u sobama).  Koncept ne uključuje: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježe cjeđene sokove, A la Carte restorane Chez Pascal i Dolce Vita. Gostima su , uz doplatu, na raspolaganju  su i doktor, usluge prijevoza od hotela do Hurghade, internet kutak, Aquarium, diskoteka. WIFI internet je besplatan u hotelu i sobama.
 
Sadržaj
Hotel ima 3 otvorena bazena za odrasle i 2 za djecu, Aqua Splash Waterpark, gimnastika, stoni tenis, bilijar, odbojka na pijesku, Yoga u pojedinim periodima. Uz doplatu : Wellnes centar, Beauty & Spa centar, masaže, škola ronjenja, iznajmljivanje bicikala, jahanje konja, surfanje.
Zabavni , animacijski porgram tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-8 godine “Trixie Kids”
i 9-12 godine “Trixie Cool”
Napomena: u hotelskom resortu vrijedi poseban „dress code”, koji zabranjuje nošenje kratkih hlača, majica bez rukava i natikača te suknji, u restoranima također nije dopušten ulazak u mokroj odjeći ili u kupaćim kostimima.
 
Plaža: 
Hotel  ima privatnu plažu na 4 min.vožnje besplatnim shutlle-om udaljenu od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.threecorners.com

 


Lokacije