O nama

Fibula Air putnička agencija, Sarajevo, Bosna i Hercegovina, osnovana je 1999 g. U 23. godini poslovanja prerasla je u jednu od vodećih turistickih agencija u Bosni i Hercegovini. Pored agencije u Sarajevu Fibula Air ima poslovnice u navedenim gradovima: Antalya (Turska), Bukurešt, Kluž, Timisoara, Jaši (Rumunija), Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš (Srbija), Skoplje, Ohrid, Kumanovo (Sjeverna Makedonija), Priština, Peć, Prizren, Đakovica (Kosovo), Tirana (Albanija), Cirih (Švicarska)

 

Fibula Air je član IATE i posluje u Amedeus GDS sistemu rezervacija. Vršimo prodaju avio-karata za sve destinacije u svijetu.

 

Mlad i profesionalan tim uposlenika Fibule, svojom profesionalnošću i odnosu prema klijentu i partnerima , već 19. godina organizuje charter letove za Tursku Rivijeru, te ostvaruje prosječno 45.000 noćenja samo sa područja Bosne i Hercegovine te takvim rezultatima držimo već dugo lidersku poziciju u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju Turska.

 

Pored aranžmana u Turskoj i Egiptu vršimo i prodaju aranžmana u hotelima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, MSC i COSTA krstarenja, terme u Sloveniji, skijanje u Austriji, Sloveniji i Bosni itd. i naravno u mogućnosti smo da napravimo individualni aranžman za bilo koju destinaciju.