O nama

Fibula Air putnička agencija, Sarajevo, Bosna i Hercegovina, osnovana je 1999 g. U 21. godini poslovanja prerasla je u jednu od vodećih turistickih agencija u Bosni i Hercegovini. Pored agencije u Sarajevu Fibula Air ima poslovnice u Beogradu, Skoplju, Prištini, Bukureštu, Klužu i Antaliji.

 

Fibula Air je član IATE i posluje u Amedeus GDS sistemu rezervacija. Vršimo prodaju avio-karata za sve destinacije u svijetu.

 

Mlad i profesionalan tim uposlenika Fibule, svojom profesionalnošću i odnosu prema klijentu i partnerima , već 19. godina organizuje charter letove za Tursku Rivijeru, te ostvaruje prosječno 45.000 noćenja samo sa područja Bosne i Hercegovine te takvim rezultatima držimo već dugo lidersku poziciju u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju Turska.

 

Pored aranžmana u Turskoj vršimo i prodaju aranžmana u hotelima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, MSC i COSTA krstarenja, terme u Sloveniji, skijanje u Austriji, Sloveniji i Bosni itd. i naravno u mogućnosti smo da napravimo individualni aranžman za bilo koju destinaciju.