Albatros Aqua Blue Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Albatros Aqua Blue Resort
  • 28 slika

ALBATROS AQUA BLU 4* - HURGADA - Hotel , smješten u blizini Beach Albatros Resort-a i pridodan hotelima Albatros Aqua Park i Aqua Vista,  udaljen je  7km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 15 km od centra grada.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 600m. Smještaj : Hotel ima 226 soba od čega su 204 Standardne (24m2), 16 Porod

O Albatros Aqua Blue Resort

ALBATROS AQUA BLU 4* - HURGADA - Hotel , smješten u blizini Beach Albatros Resort-a i pridodan hotelima Albatros Aqua Park i Aqua Vista,  udaljen je  7km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 15 km od centra grada.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 600m.
 
Smještaj
Hotel ima 226 soba od čega su 204 Standardne (24m2), 16 Porodičnih soba (43m2) i 6 Suites-a. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem,fen, klima uređaj, telefon, sef, mini bar ( samo 1 boca voda, dopunjava se svakodnevno), kuhalo, TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa. Wifi internet slabije brzine dostupan u sobama.  Sobe za osobe sa posebnim potrebama na upit.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i kasna večera ( od 22.00 do 00.00 sati).Snack tokom dana, barovi unutar cijelosg kompleksa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića: sokovi, pivo, određeni kokteli, juices, kafa, čaj i vino služe se u čašama ( pića na All inclusive usluzi su od 10.00 do ponoći), sladoled i palačinci u određenim vremenskim intervalima. (Koncept All inclusive potražite na recepciji ili sobama). Koncept ne uključuje uvozna i flaširana pića, sva pića i hramnu poslije ponoći, nargila bar, pića u Diskoteci ,,Underground,, ,usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, šoping centar, fax, telefon, kompjuterske igrice, taxi servis. WIFI internet konekcija je besplatna u svim javni dijelovma hotela i sobama ( slabije brzine)
 
Sadržaj
Hotel ima 6 otvorenih bazena ( 1 bazen sa valovima, 2 bazena za odrasle od kojih jedan s whirlpool-om, i 3 dječija bazena sa toboganima),2 bazena se griju tokom zimskog perioda. Gosti hotela mogu koristiti bazene i prateće sadržaje u hotelima Albatros Aqua Park i qua Vista. Kids Aqua Park – 3 bazena  sa 16 dječijih tobogana, vaterpolo, aerobik u vodi, odbojka na pijesku, pikado, boćanje,1 teniski teren, fitness ( u hotelu Albatros Aqua Vista). Uz doplatu su svi sportovi na vodi ( Beach Albatros Resort),oprema i rasvjeta za teniske terene, Spa&Beauty centar, masaže, jacuzzi, sauna, Tursko kupatilo, parno kupatilo, Ice pool, bilijar ( u hotelu Aqua Vista Resort).
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici), dječije igralište ( jedno u hotelu Aqua Park, a drugo u Aqua Vista hotelu).
 
Plaža: 
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen  600m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com

 


Lokacije