Aqua Vista Resort & Spa

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Aqua Vista Resort & Spa
  • 46 slika

ALBATROS AQUA VISTA RESORT 4* - HURGADA - Hotel je udaljen   7km udaljen od Međunardnog aerodroma Hurghada i 15km od centra grada ( Sakala), okružem je hotelima  Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen  700m. Smještaj : Hotel ima 326 soba ( 268 standardnih i 58 porodičnih soba). St

O Aqua Vista Resort & Spa

ALBATROS AQUA VISTA RESORT 4* - HURGADA - Hotel je udaljen   7km udaljen od Međunardnog aerodroma Hurghada i 15km od centra grada ( Sakala), okružem je hotelima  Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen  700m.
 
Smještaj
Hotel ima 326 soba ( 268 standardnih i 58 porodičnih soba). Standard sobe 41m2 sa pogledom na bazen ili baštu i Porodične sobe ( imaju 2 spavaće sobe ,jedno kupatilo i prostor za presvlačenje) veličine 82m2. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, klima uređaj, mini bar ( voda, dopunjava se dnevno), kuhalo ( besplano na zahtjev), sef,  satelitsku TV, balkon ili terasu. WIFI besplatan u sobama.
 
Usluga
All Inclusive –  švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( 22.00 do 00.00 sati), Snack tokom dana,  barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sladoled i palačinci tokom određenih sati ( palačinci dostupni od 16.00-17.00 sati i u Food Court u hotelu Aqua Blu), sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića:  sokovi, domaće pivo, kokteli, kafu, čaj i  domaće vino služe se u čaši. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama).  Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Soprano (glavni - talijanski restoran) te Saffron (Orijentalni restoran), La’ Asiatique (Azijski restoran), Restoran na plaži Red Sky Bar ( u hotelu Beach Albatros Resort-u). Koncept ne uključuje sva flaširana i uvozna pića, pića u Disko klubu ,,Underground,, u hotelu Aqua Blue – poslije ponoći sva pića i hrana se naplačuju,nargila bar, usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica , frizer, fax, mjenjačnica, šoping centar , suvenirnice,  ,tour desk, kompjuterske igrice ( u hotelu Albatros Aqua Park), room service i taxi servis. WIFI internet konekcija besplatna je u javnim prostorijama hotela i sobama.
 
Sadržaj
Hotel ima 6 otvorenih bazena ( 4 bazena za odrasle+1 za djecu i dio za djecu u jednom od bazena za odrasle ). Tokom zimskog perioda 2 bazena se zagrijavaju. Ono po čemu se izdvaja ovaj hotel jeste bazen koji se nalazi na krovu hotela ( samo za odrasle ) sa direktnim pristupom Red Sky Bar-u pružajući prekrasni pogled  pogled  na more i na planine. Gosti besplatno mogu da koriste bazene i aktivnosti u hotelima  Aqua Vista i Aqua Blue i Albatros Aqua Park. Tu su još i ostale aktivnosti: vaterpolo, aerobik, Aqua gimnastika, fitness ( u hotelu Aqua Vista od 07.00-13.00 i od 15.00-20.00 sati), jedan višenamjenski sportski teren, pikado, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju svi vodeni sportovi i škola ronjenja  (u hotelu  Beach Albatros Resort-u), oprema i rasvjeta za višenamjenski sportki teren, bilijar , usluge  Spa centra ( u hotelu  Albatros Aqua Park ), masaže, Egipatski hamam . Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici u hotelu Aqua Blue), dječije igralište ( jedno u hotelu  Albatros Aqua Park, a drugo u Aqua Blue hotelu).
 
Plaža: 
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen  700m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice podliježe plaćanju).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com

 


Lokacije