Pickalbatros Aqua Vista Resort - Hurghada

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Pickalbatros Aqua Vista Resort - Hurghada
  • 46 slika

AQUA VISTA resort Bilo da planirate romantični bijeg, aktivni ili porodični odmor u hotelu Aqua Vista ćete to dobiti. Položaj Hotel je udaljen 7km od aerodroma Hurgada i 15km od centra grada ( Sakala ). Aqua Vista - hotel 4* nalazi se u sastavu grupacije PICKALABTROS hotela. Okružem je hotelima Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu. Smještaj Hotel ima 326 soba ( 268 Standardnih i 58

O Pickalbatros Aqua Vista Resort - Hurghada

AQUA VISTA resort Bilo da planirate romantični bijeg, aktivni ili porodični odmor u hotelu Aqua Vista ćete to dobiti.

  • Položaj

    Hotel je udaljen 7km od aerodroma Hurgada i 15km od centra grada ( Sakala ). Aqua Vista - hotel 4* nalazi se u sastavu grupacije PICKALABTROS hotela. Okružem je hotelima Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu.

  • Smještaj

    Hotel ima 326 soba ( 268 Standardnih i 58 Family soba). Standard sobe 41m2 i Porodične sobe ( imaju 2 spavaće sobe ,jedno kupatilo i prostor za presvlačenje) veličine 82m2. Sve sobe su sa pogledom na bazen ili vrt i imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, klima uređaj, mini bar ( dopunjava se dnevno samo sa vodom ), kuhalo , sef, satelitsku TV, balkon ili terasu. WIFI slabije brzine besplatan u sobama.

  • Usluga

    All Inclusive – Samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( 22:00 - 00:00 sati) u talijanskom restoranu Soprano, Snack tokom dana, sladoled i palačinci tokom određenih sati ( Snack i palačinci dostupni u Food Court u hotelu Aqua Blu ), sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića: sokovi, domaće pivo, kokteli, kafa, čaj i domaće vino služe se u čaši. Piće je na All inclusive usluzi od 10:00 – 00:00h , a nakon ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Soprano (glavni - talijanski restoran) te Saffron (Orijentalni restoran), La’ Asiatique (Azijski restoran), Restoran na plaži Red Sky Bar ( u hotelu Beach Albatros Resort-u). Koncept ne uključuje sva flaširana i uvozna pića, pića u Disko klubu ,,Underground,, u hotelu Aqua Blue – poslije ponoći sva pića i hrana se naplaćuju, A la Carte restorani, nargila bar, svježe cijeđeni sokovi, room service.

  • Sadržaj

    U sklopu hotela nalazi se 3 vanska bazena ( Gosti hotela mogu koristiti i bazene za odrasle i dječije bazene sa toboganima u hotelu Albatros Aqua park i Aqua Blue ), zabavni animacijski program tokom dana i večeri, barovi i restioarni unutar hotelskog kompleksa. Za djecu tu je dječije igralište i Kids klub. Uz doplatu su: Usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica , frizer, fax, mjenjačnica, shopping centar , suvenirnice, tour desk, kompjuterske igrice ( u hotelu Albatros Aqua Park), room service i taxi servis. WIFI internet konekcija besplatna je u javnim prostorijama hotela i sobama.

  • Plaža

    Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen 700m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice podliježe plačanju) .

  • Sport i zabava

    vaterpolo, aerobik, Aqua gimnastika, fitness ( u hotelu Aqua Vista od 07.00-13.00 i od 15.00-20.00 sati), jedan višenamjenski sportski teren, pikado, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju svi vodeni sportovi i škola ronjenja (u hotelu Beach Albatros Resort-u), oprema i rasvjeta za višenamjenski sportki teren, bilijar , usluge Spa centra ( u hotelu Albatros Aqua Park ), masaže, Egipatski hamam .

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

  • Web stranica hotela

Lokacije