Bella Vista Resort

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Bella Vista Resort
 • 57 slika

BELLA VISTA RESORT - 4* SAKKALA Položaj Bella Vista Hotel se nalazi u centru grada Sakkala u gradu Hurgada na veličanstvenoj obali Crvenog mora. Bella Vista Hurghada kombinuje udobnost i šarm za odmor iz snova ili nezaboravno ronilačko putovanje. Hotel je udaljen 10 minuta od međunarodnog aerodroma Hurgada i 60 minuta leta od Kaira. Automobilom 500 km od Kaira i 270 km od Luksora. Smještaj Hotel i

O Bella Vista Resort

BELLA VISTA RESORT - 4* SAKKALA

 • Položaj

  Bella Vista Hotel se nalazi u centru grada Sakkala u gradu Hurgada na veličanstvenoj obali Crvenog mora. Bella Vista Hurghada kombinuje udobnost i šarm za odmor iz snova ili nezaboravno ronilačko putovanje. Hotel je udaljen 10 minuta od međunarodnog aerodroma Hurgada i 60 minuta leta od Kaira. Automobilom 500 km od Kaira i 270 km od Luksora.

 • Smještaj

  Hotel ima 270 jedinstvenih soba za goste, porodičnih soba, pristupačnih soba i apartmana, svaki ima sopstveni balkon ili popločano dvorište, sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom i tuševima, fenom za kosu, individualnom kontrolom klima uređaja, satelitskim LCD-om, mini barom, set za kafu, direktni međunarodni/lokalni telefon. Sve sobe su opremljene najnovijim protiv požarnim alarmom i detektorima dima. Sef dostupan u sobi i na recepciji (uz doplatu).

 • Usluga

  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima četiri restorana – Sultana (glavni restoran), La Luna (italijanska kuhinja), Paradise i Pool Bar & Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caribbean Bar, Chin Chin Bar, Swim-up Bar i Billiard Bar.

 • Sadržaj

  Stoni tenis, stolovi za bilijar i sto za mali fudbal, odbojka na plaži, sportovi na vodi, akqa centar i ronilački centar je jedan na plaži (sve vodene aktivnosti se naplaćuju).

 • Plaža

  Ovaj jedinstveni hotel nudi panoramski pogled na Crveno more, privatnu pješčanu plažu za najbolje ronjenje na svijetu u legendarnim vodama Crvenog mora, i beskrajne aktivnosti od fitnesa preko relaksacije i sportova na vodi do izleta u pustinju.

 • Sport i zabava

  Hotel u ponudi ima bazen za odrasle sa dijelom za djecu, stoni-fudbal, odbojka na plaži. Sve animacijske igre, pikado, odbojka na pijesku zajedno sa dnevnim različitim besplatnim predstavama u Beach teatru svako veče. Mini Club za djecu.

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo proimjene u sezoni pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

 • Web stranica hotela

Lokacije