Bellagio Beach Resort & Spa

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Bellagio Beach Resort & Spa
  • 38 slika

BELLAGIO RESORT Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga peterospratna glavna zgrada i nekoliko šesterospratnih zgrada, u ponudi ima 450 smještajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi, za djecu su aqua park, bazen, igralište. Položaj Hotel se nalazi 16km od centra Hurgade i 22km od aerodroma. Smještaj Hotel u ponudi ima 450 smještajni

O Bellagio Beach Resort & Spa

BELLAGIO RESORT Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga peterospratna glavna zgrada i nekoliko šesterospratnih zgrada, u ponudi ima 450 smještajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi, za djecu su aqua park, bazen, igralište.

  • Položaj

    Hotel se nalazi 16km od centra Hurgade i 22km od aerodroma.

  • Smještaj

    Hotel u ponudi ima 450 smještajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef. ketler, fen za kosu. Bungalow sobe (28m2), deluxe sobe (32m2), superior sobe (40m2), porodične sobe (50m2). Dodatno se plaćaju: room service, telefon, mini bar.

  • Usluga

    All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko A la Carte restorana (besplatno jednom u toku boravka) – Trattoria (talijanska kuhinja), Wazuzu (azijska kuhinja) i Ethno (lokalni specijaliteti). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Chill Bar (za goste 18+), Snack Bar i Happy Moment. Dodatno se plaćaju: svježe cijeđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

  • Sadržaj

    Dodatne usluge koje se plaćaju: mjenjačnica, rent-a-car, limuzina, apoteka, doktor, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša.

  • Plaža

    Hotel ima svoju pješčanu 250m dugu plažu sa dokom dužine oko 400m, jedan manji dio je sa koralnim grebenom, a veći dio je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

  • Sport i zabava

    Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dječiji, aqua park sa 7 tobogana za odrasle i 5 tobogana za djecu, terene za razne sportove, odbojku na plaži, aerobik, teretana, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, masaže i SPA.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije