Blend Club Aqua Resort

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Blend Club Aqua Resort
 • 32 slika

BLEND CLUB AQUA RESORT 4* HURGHADA Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren u martu 2022 godine. Preporučujemo ga svim tipovima gostiju, pogotovo porodicama sa djecom jer posjeduje jedan od najvećih Aqua parkova u Hurgadi. Dio je kompleksa Blend City. Položaj Hotel se nalazi na putu za Sahl Hashees i udaljen je od centra Hurgade i aerodroma 10km. Smještaj Hotel je u potpunosti renoviran 2022 godi

O Blend Club Aqua Resort

BLEND CLUB AQUA RESORT 4* HURGHADA Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren u martu 2022 godine. Preporučujemo ga svim tipovima gostiju, pogotovo porodicama sa djecom jer posjeduje jedan od najvećih Aqua parkova u Hurgadi. Dio je kompleksa Blend City.

 • Položaj

  Hotel se nalazi na putu za Sahl Hashees i udaljen je od centra Hurgade i aerodroma 10km.

 • Smještaj

  Hotel je u potpunosti renoviran 2022 godine i sastoji se od 3 dvospratne zgrade ukupno 400 soba. Hotel ima ukupno 145 standardni soba (40m2, max. 2+2pax) imaju balkon ili terasu sa pogledom na vrt ili bazen, Standardne sobe 183 ukupno (30m2, max.2+1pax) imaju francuski prozor sa pogledom na club ili bazen. Family sobe ukupno 72 (40m2, max. 3+1pax. ili 2+2pax, 1 soba, 3 kreveta) imaju pogled na vrt, bazen ili club i Connected sobe ukupno 140 (30-40m2, 3+1 pax ili 2+2pax, bračni krevet + 1 single krevet), sobe su sa pogledom na bazen ili vrt. Sve sobe imaju: fen za kosu, telefon, SAT LED TV, set za čaj i kafu, sef, klima uredjaj, mini bar, polica za prtljag. Dodatno se nadoplaćuje room servis.

 • Usluga

  All inclusive hotel je na bazi švedskog stola(samoposluživanje), Lobby bar otvoren 24h. Sva uvozna alkoholna i bezalokolna pića. Specijalna loklana vina, šampanjac i premium uvozna alkoholna pića, pivo se dodatno nadoplaćuju. Hotel posjeduje bar na plaži od 12:00-17:00h.

 • Sadržaj

  Pored brojnih restorana i barova na plaži, hotel posjeduje SPA centar, 2 bazena za odrasle, igraonicu i bazen za djecu, aqua park, animaciju, mini kids club, teren za odbojku na pijesku, stoni tenis, sportovi na vodi, teretana, salon lepote, teren za fudbal. Dodatno se naplaćuju: usluge masaže, transfera, tretmani za njegu kože i lice, kao i sportovi na vodi, pranje veša.Wi-Fi interet u cijelom glavnom dijelu hotela (besplatno).

 • Plaža

  Hotel je udaljen od glavne zgrade hotela do plaže 5 minuta hoda. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu su besplatni za goste hotela.

 • Sport i zabava

  U sklopu hotela nalazi se jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi, sa površinom od 26.000m2 i 36 tobogana. Kids Club, dnevne aktivnosti za djecu (uzrast: 4-12godina). Igralište, dnevna dječja diskoteka, dnevni edukativni i zabavni sportovi i aktivnosti.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

 • Web stranica hotela

Lokacije