Continental Hurgada

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Continental Hurgada
 • 36 slika
 • Naša preporuka

Continental Hurgada 5* Hurghada bay Položaj Hotel je na plaži, udaljen od grada 12 km, 10 km od aerodroma Hurghada. Smještaj Continental Hotel Hurghada nudi 252 klimatizirane sobe s vlastitim kupatilom i sefom(Standardne sobe, superiror sobe, Deluxe sobe, Porodične sobe, Junior siute, Terrace suite, Deluxe suit i Presidental suite).Dvije sobe za goste sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju mini bar

O Continental Hurgada

Continental Hurgada 5* Hurghada bay

 • Položaj

  Hotel je na plaži, udaljen od grada 12 km, 10 km od aerodroma Hurghada.

 • Smještaj

  Continental Hotel Hurghada nudi 252 klimatizirane sobe s vlastitim kupatilom i sefom(Standardne sobe, superiror sobe, Deluxe sobe, Porodične sobe, Junior siute, Terrace suite, Deluxe suit i Presidental suite).Dvije sobe za goste sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju mini barove i izlaze na terase ili balkone. Pametni televizori dolaze s kablovskim kanalima. Kupaonice uključuju besplatne toaletne potrepštine i sušilo za kosu. Gosti mogu surfati internetom koristeći besplatan pristup internetu. Osim toga, sobe uključuju besplatnu vodu u boci i pribor za pripremu kafe/čaja. Pospremanje je svakodnevno.

 • Usluga

  All inclusive: švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack u snack barovima. Jednom u toku boravka, uz predhodnu rezervaciju večera u italijanskom ili orijentalnom restoranu, sladoled od 12:00 do 17:00 u baru na plaži, sva domaća bezalkoholna i alkoholna pića.

 • Sadržaj

  Gosti hotela mogu koristiti: veliki bazen (zimi se grije jedan dio) fitness centar, teren za tenis (reketi i osvjetljenje se dodatno plaćaju), dva skvoš terena (oprema i osvjetljenje se dodatno plaćaju), pedalina 30 min za vrijeme boravka, Kanu (besplatno jednom u toku boravka za goste koji u hotelu ostaju minimum 7 noći), 30 minuta u Aqua centru, stoni tenis. Dodatno se naplačuju svi sportovi na vodi, časovi ronjenja, Spa&Beauty centar, masaže, Jacuzzi.

 • Plaža

  Hotel Continental se nalazi na pješčanoj plaži dužine 300 metara Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

 • Sport i zabava

  Tri teniska terena, fudbalski teren, teren za squash uz predhodnu rezervaciju. Dodatno se naplaćuju svi sportovi na vodi, časovi ronjenja, Spa&Beauty centar, masaže, Jacuzzi. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Za djecu (uzrasta od 4-12 godina) je dostupan Snoopy Club od 10.00-13.00h i od 14.30-17.00h (osim ponedeljka) i dnevni mini disko od 20.30h.

 • Napomena

  U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

 • Web stranica hotela

Lokacije