Minamark Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Minamark Resort
  • 66 slika

MINAMARK RESORT & SPA 4* - HURGADA - Hotel se nalazi u dijelu poznatom pod imenom Sakkala, u samom centru grada Hurghade, na samo 7 km udaljenosti od Međunarodnog aerodorma Hurghada i 7 minuta pješice do popularne Marine.   Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima pješčanu plažu. Smještaj : Hotel ima 298 soba. 208 su sa balkonom, a 90 soba su bez balkona ( Club sobe). Sve imaju kupatilo sa tušem

O Minamark Resort

MINAMARK RESORT & SPA 4* - HURGADA - Hotel se nalazi u dijelu poznatom pod imenom Sakkala, u samom centru grada Hurghade, na samo 7 km udaljenosti od Međunarodnog aerodorma Hurghada i 7 minuta pješice do popularne Marine.   Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima pješčanu plažu.
 
Smještaj
Hotel ima 298 soba. 208 su sa balkonom, a 90 soba su bez balkona ( Club sobe). Sve imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen, klima uređaj, telefon, sef, mini bar ( samo voda – ostalo se naplačuje), kuhalo , TV sa satelitskim kanalima, balkon ili veranda ili prozor od poda do plafona. WIFI internet.
 
Usluga
All inclusive – švedski stol za doručak, ručak i večeru. Snack tokom, dana, domaća alkoholn ai bezalkoholna pića koje se služe u čašama, bar na plaži i po kraj bazena  i u Moonlight baru, sladoled samo za djecu u terminu od 13.00 do 15.00 sati.Talijanski i Kineski A la Cartre restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju unaprijed (Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu su sva uvozna i flaširana pića, pića u Lobby baru A la Cart restoran s morskim plodovima, usluge doktora, vešeraj, room service.
 
Sadržaj
2 otvorena bazena za odrasle od kojih se 1 grije tokom zimske sezone, 2 dječija bazena, Aqua park – 3 tobogana za odrasle i 4 za djecu ( Pirates Ship), fitness, odbojka na pijesku, pikado, stoni tenis. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, usluige Spa centra, masaže...Kids klub i dječije igralište. Zabavni animacijski dnevni i noćni program. 
 
Plaža: 
Hotel ima svoju pješčanu plažu sa pontonom. Na plaži je jedan dio sa koralnim grebenom, a drugi dio  kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.minamark.com

 


Lokacije