Minamark Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Minamark Resort
  • 49 slika

MINAMARK HOTEL 4* Sakkala Položaj Hotel se nalazi u centru Hurgade, u regiji Sakkala, 7 km udaljen od aerodrome u Hurgadi. Smještaj Hotel ima 298 smještajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, balkon ili prozor (neke umjesto balkona imaju terasu ili francuski balkon), TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef. Club sobe (imaju pogled na ulicu, bez balkona), standardne sobe (sobe sa balkonom i p

O Minamark Resort

MINAMARK HOTEL 4* Sakkala

  • Položaj

    Hotel se nalazi u centru Hurgade, u regiji Sakkala, 7 km udaljen od aerodrome u Hurgadi.

  • Smještaj

    Hotel ima 298 smještajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, balkon ili prozor (neke umjesto balkona imaju terasu ili francuski balkon), TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef. Club sobe (imaju pogled na ulicu, bez balkona), standardne sobe (sobe sa balkonom i pogledom na vrt); Superior sobe (sobe u glavnoj zgradi sa boljim pogledom). Dodatno se plaćaju: telefon, room service, Wi Fi internet, mini bar (samo voda besplatno).

  • Usluga

    All Inclusive – doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima dva glavna restorana – Water Blue i Sunshine, i tri A`la Carte restorana – Seabride (riblji specijaliteti), Piccola (talijanska kuhinja) i Yum Yum (kineska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Moonlight Bar. Dodatno se plaćaju: Lobby bar, A la Carte restorani, cijeđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

  • Sadržaj

    Dva otvorena bazena za odrasle od kojih se jedan grije tokom zimske sezone, dva dječija bazena, Aqua park – 3 tobogana za odrasle i 4 za djecu.

  • Plaža

    Hotel ima svoju pješčanu plažu sa molom.Na plaži je jedan dio sa koralnim grebenom, a drugi dio je lijepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u more. Ima svoju privatnu marinu. Gosti hotela mogu besplatno da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

  • Sport i zabava

    Hotel ima dva bazena za odrasle, dva bazena za djecu, a u ponudi je i novi aqua park sa dijelom za odrasle i za djecu, dječije igralište, odbojka na plaži, fudbal na plaži, stoni tenis, dnevna animacija. Dodatno se plaćaju: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu I agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone hotel ima pravo da promijeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije