Movie Gate Golden Beach

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Movie Gate Golden Beach
  • 12 slika

GOLDEN BEACH HOTEL 4* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, sjeverozapadno do centra Hurgade, na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade i 20km od Internacionalnog aerod

O Movie Gate Golden Beach

GOLDEN BEACH HOTEL 4* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, sjeverozapadno do centra Hurgade, na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade i 20km od Internacionalnog aerodroma .
 
Smještaj
Smješten na mirnoj lokaciji, hotel Golden Beach sastoji se od glavne zgrade i nekoliko susjednih zgrada.Ovo turističko naselje  sastoji se od 456 prostranih soba . Economy sobe max. 2 osobe ( 16-24m2),Standard sobe za max. 3 osobe odnosno 2+1 (28m2),superior sobe 2+2 odnosno 3 odrasle+1 dijete.Delux sobe 28m2  za max. 2+1 odnosno 3 osobe, Sobe s a pogledom na more (24m2) za 2 osobe, Porodične– Connected sobe (56m2) za max. 5 osoba (sastoji se od 2 standardne sobe odvojene vratima izmedju) te standardne Porodične sobe za max. 2 odraslih+2 djece koja se sastoji od 1 sobe i iste nemaju ni balkona/terasu.  Sve sobe imaju kupatilo  sa tušem ili kadom, fen, klima uređaj, telefon, minibar ( voda  dopunjava se dnevno),  sef i satelistsku TV.
 
Usluga
Ultra All inclusive usluga- švedski sto za doručak, ručak i večeru ( glavni restoran Indiana Jones), Kontinentalni doručak, fast food,  sva lokalna bezalkoholna i alkoholna pića, u poslijepodnevnim satima  kafa i sladoled dok je od 10.00-00.00h za goste otvoren  lobi bar-RICK S bar uz napomenu da se u istom ne nudi alkoholna pića već samo i isključivo  topla i bezalkoholna pića u časama i kolači . Gostima se  nudi i 5 tematskih A la Carte restorana koji su dostupni uz predhodnu rezervaciju koju svaki gost moze izvršiti na radnom stolu «Guest Service» pored glavnog restorana. Uz doplatu su sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića u Vitamin baru , pića u disko klubu Sparks, usluge doktora, vešeraj i peglanje, taxi servis, fax, fotograf, šoping centar, frizer, internet , ekskurzije. WIFI internet konekcija je besplatna samo u lobi dijelu. 
 
Sadržaj
6 otvorenih bazena: bazen za opuštanje,bazen za odrasle,bazen za djecu i 2 bazena povezana umjetnom rijekom  od glavne zgrade do plaže. BLACK PEARL-Gusarski brod: atrakcija sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 3 za djecu,  fitness , Aqua aerobik, step aerobik, vaterpolo, odbojka na pijesku, teniski tereni, fudbal na pijesku, stoni tenis, mini golf. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, oprema i rasvjeta za teniske terene, Spa&Beauty centar, masaže .
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-7 godina i Junior klub od 8-12 godina sa različitim aktivnostima.
 
Plaža: 
Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugačku 350 metara, ležaljke i suncobrani  su besplatni, peškiri se dobijaju uz depozit. Ulazak u vodu je postepen, sa produženim plićakom za manju djecu, korali se pojavljuju na 15-20 metara od obale. U određenim periodima u toku godine u ovoj regiji je izražena plima i oseka sto moze dovesti do neznatnog povlacenja mora.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.goldenbeachresort.net


Lokacije