Pickalbatros Beach Resort

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Pickalbatros Beach Resort
 • 65 slika

Beach Albatros Resort Hotel je pogodan za porodice sa djecom. Zauzima površinu od 123.000m². Položaj Hotel je udaljen 15minuta od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 20 minuta od centra grada ( Smještaj Hotel ima 678 sobe raspoređene u glavnoj zgradi, annex zgradi i bungalovima. 376 Standard soba ( 24m2), 220 Standard soba u bungalovima ( 24m2) – Standardne sobe sa pogledom na more smještene su glav

O Pickalbatros Beach Resort

Beach Albatros Resort Hotel je pogodan za porodice sa djecom. Zauzima površinu od 123.000m².

 • Položaj

  Hotel je udaljen 15minuta od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 20 minuta od centra grada (

 • Smještaj

  Hotel ima 678 sobe raspoređene u glavnoj zgradi, annex zgradi i bungalovima. 376 Standard soba ( 24m2), 220 Standard soba u bungalovima ( 24m2) – Standardne sobe sa pogledom na more smještene su glavnoj zgradi, 60 Porodičnih sa pogledom na vrt/baštu (48m2) i 22 Suites-a. koje su smještene u glavnoj zgradi (52m1). Sobe za osobe sa posebnim potrebama su na predhodni upit! Sve sobe su sa kupatilom i tušem, fen, klima uređajem, telefon , mini bar ( voda – boca po osobi, dopunjava se dnevno) , kuhalo, sef, satelitska TV , balkon ili terasa. Lift samo u glavnoj zgradi.

 • Usluga

  All Inclusive – švedski sto za , doručak, kasni doručak, ručak, večera , Snack tokom dana, vrijeme za kafu, čaj i čokoladne specijalitete, barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sladoled i palačinci tokom određenih sati, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića - sokovi, pivo, kokteli, kaf, čaj i domaće vino služe se u čaši. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon tog vremena piće se dodatno naplaćuje ( naplačuju se i sva uvozna pića) , dijetalni meni uz predhodni zahtjev. ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu su sva flaširana i uvozna pića, shisha corner, A la Carte restorani: Azijski restoran “L`Asiatique”, marokanski “Tajine”, njemački – vegetarijanska kuhinja sa meksičkim kutkom “Le Marche”, Riblji restoran i talijanska kuhinja “Culina” te Mediterranean restoran, usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, fax,frizer, šoping centar , internet, mjenjačnica, bankomati, kompjuterske igrice ( Game room) , room service i taxi servis. WIFI internet konekcija je besplatna samo u lobiju.

 • Sadržaj

  11 otvorenih bazena sa slatkom vodom ( 10 za odrasle, 1 za djecu s tim da su 4 bazena za odrasle sa produženim dječijim dijelom). Tokom zimskog perioda griju se 6 bazena (5 za odrasle i 1 za djecu). Tobogani za odrasle i djecu : 2 za odrasle (od 10 godina pa na više ) i 6 za djecu od 2 do 10 godina + 1 vanjski hidromasažni bazen (samo za odrasle), odbojka na pijesku, aerobik, vatepolo, Aqua gimnastika, mini golf, pikado, stoni tenis, fitness ( nalazi se u Spa dijelu), boćanje, 2 teniska terena sa tvrdom podlogom. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici – po sat vremena), dječije igralište.

 • Plaža

  Hotelska privatna plaža ( grubozrnasta) Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice podliježe plačanju) .

 • Sport i zabava

  Sportovi na vodi, škola ronjenja, jahanje konja, bilijar, Spa&Beauty centar, masaže, Tursko kupatilo, oprema i rasvjeta za teniske terene, uz doplatu.

 • Napomena

  Uslijed virusa COVID-19, a u skladu sa svojom poslovnom politikom hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promjene koncepta All inclusive i slično, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

 • Web stranica hotela

Lokacije