Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa
  • 51 slika

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT 5* - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Na svega 2 km paralelno sa šetalištem se nalazi Međunarodni Aero

O Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT 5* - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Na svega 2 km paralelno sa šetalištem se nalazi Međunarodni Aerodrom Hurgada.
 
Položaj
Hotel  Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma.     U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lijepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra.
 
Smještaj
Hotel  ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna  objekta koja okružuju bazene). Standardne sobe 36m2, Porodične 58m2, Superior 38m2 i Delux 48m2. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, klima uređaj, telefon, mini frižider, set za kafu, sef, satelitsku TV
 
Usluga
All Inclusive –  švedski sto za  doručak, kasni doručak, ručak, večeru ( rani doručak i kasna večera - na zahtjev), užine, barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, Lobi bar otvoren 24h. Alkoholna pića uslužuju se od 10.00-24.00h..Gostima su na raspolaganju i A la Carte restorani  ( talijanski i orjentalni) uz predhodnu rezervaciju, jednom tokom boravka. Uz doplatu su sva luksuzna-uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, usluge doktora, frozer, vešeraj, limuzina servis, fax, mjenjačnica, šoping centar. WIFI internet konekcija besplatna u lobiju.
 
Sadržaj
Hotel ima veliki bazen i dvije lagune (74.000m²), uključujući i Aqua park  (5 tobogana za odrasle i 5 za djecu). Tokom zimske sezone grije se samo glavni bazen (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela),  odbojka na pijesku, pikado, trbušni ples, Aqua aerobik, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, stoni tenis kao i teniski teren ( korištenje 1 sat besplatno). Uz doplatu su svi sportovi na vodi, škola ronjenja, vožnja brodom, usluge Spa&Beauty centra, masaže...Zabavni animacijski porgram tokom dana i večeri.  Mini klub za djecu.
 
Plaža: 
Privatna hotelska pješčanu plaža do koje se ide shuttle busom 5 minuta, koji od 8.30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.royallagoonsresort.com


Lokacije