Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa
  • 20 slika

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT 5* Hotel se nalazi na centralnom šetalištu Al Memša, U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lijepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra. Položaj Hotel se nalazi na udaljenosti od 6km od centra i oko 4km od aerodroma Hurgada. Smještaj Hotel posjeduje 366 soba različite

O Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT 5* Hotel se nalazi na centralnom šetalištu Al Memša, U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lijepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra.

  • Položaj

    Hotel se nalazi na udaljenosti od 6km od centra i oko 4km od aerodroma Hurgada.

  • Smještaj

    Hotel posjeduje 366 soba različite kategorije raspoređenih u 3 zgrade ( glavnoj i pomoćnim A i B ) I 48 Vila.Standard sobe (36m2 sa pogledom na vrt i bazen), Junior Suite (58m2 pogled bazen), Superior sobe (38m2,pogled bazen) i Suite ( 70m2, pogled bazen sa jednom spavaćom sobom , dnevnim boravkom i 2 kupatila). Sve sobe posjeduju kupatilo, fen, sef, telefon, mini bar ( prazan),kuhalo,klimu, TV sa satelitskim kanalima, 1 boca vode svaki dan, balkon ili terasa.

  • Usluga

    All inclusive usluga - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru ( kasna večera i rani doručak paketić- na zahtjev), snack tokom dana, barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, Lobi bar otvoren 24h. Alkoholna pića uslužuju se od 10.00-23.00h.Gostima su na raspolaganju i A la Carte restorani uz predhodnu rezervaciju, jednom tokom boravka. Uz doplatu su sva luksuzna-uvozna alkoholna i bezalkoholna pića,room service i sve ostalo van koncepta All inclusivea

  • Sadržaj

    Glavni restoran Cascade gdje se služi doručak, ručak i večera, barovi i restorani unutar hotelskog kompleksa, A la Carte restorani: Talijanski i Internacionalni. Uz doplatu su usluge doktora, frizer, vešeraj, limuzina servis, fax, mjenjačnica, šoping centar i kasni chek out, konferencijska sala. WIFI internet slabije konekcije besplatan u lobi dijelu.

  • Plaža

    Privatna hotelska pješčanu plaža do koje se ide shuttle busom 5 minuta (od 08:30 ujutru do 17:00 sati ). Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ( u čašama ) i snack.

  • Sport i zabava

    Hotel ima veliki bazen i dvije lagune (74.000m²), uključujući i Aqua park (5 tobogana za odrasle i 4 za djecu). Tokom zimske sezone grije se samo glavni bazen (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela), odbojka na pijesku, pikado, trbušni ples, Aqua aerobik, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, stoni tenis kao i teniski teren ( korištenje 1 sat besplatno). Uz doplatu su svi sportovi na vodi, bilijar, škola ronjenja, vožnja brodom, usluge Spa&Beauty centra, masaže... Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu.

  • Napomena

    Hotel ima pravo promjene u sezoni pojedinih sadržaja, a d apri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

  • Web stranica hotela

Lokacije