Steigenberger ALDAU Beach Hotel

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Steigenberger ALDAU Beach Hotel
  • 63 slika
  • Naša preporuka

STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* (Osvajač priznanja za najbolji luksuzni hotel na Crvenom moru) - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Polož

O Steigenberger ALDAU Beach Hotel

STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* (Osvajač priznanja za najbolji luksuzni hotel na Crvenom moru) - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements.
 
Položaj
Hotel se nalazi u turističkom dijelu Hurgade-Memši i jedan je od najjluksuznijih hotela u ovom dijelu Egipta,  14km udaljen od Starog dijela Hurghade i  10km od  Internacionalnog  aerodroma Hurghada.
 
Smještaj
Hotel  ima 390 prostranih i lijepo uređenih soba i apartmana. 30 Standard soba 50m2 sa pogledom na ulicu / šetalište, 211 Delux/Elite soba 50m2 pogled more, sobe zo osobe sa posbenim potrebama 50m2. Tu su i 2 Executive Suites-a 59m2 pogled more,  4 Junior Suits-a 74m2 pogled more, 2 SPA Suits-a, 7 Delux Suitsa 142m2 sa pogleodm na more i Predsjednički Suits 700m2 sa terasom na krovu i bazenom, Jacuzzijem, saunom...Svi gosti u Suits-ima imaju besplatan pristup u Spa.
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, fenom, ogrtač za kupanje, papuče, telefon, klima uređaj, satelitsku LCD TV, mini bar ( bezalkoholna pića i voda), kuhalo i set za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu.
 
Usluga
Usluga u hotelu je Luxury All Inclusive – švedski sto za  rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera , barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe),  sladoled u određenim satima, popodnevn čaj, A’ la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – glavni restoran Tamarind, Alex Beach Club, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar. Hotel ima i nekoliko barova –  Karibu, Ukumbi café, Dewan café (Oriental Shisha corner), Bwala, Tanga. Gostima su na raspolaganju i tri Azijska restorana na Al Dau promenadi – Sushi, Sumo House i Samurai (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). Koncept Luxury All inclusivea potražite na recepciji hotele ili u sobama. Dodatno se naplaćuju : svježe cjeđeni sokovi, Turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, A la carte restorani , usluge doktora, frizer, šoping centar, bankomat, vešeraj i usluge peglanja veša, telefon, fax, internet cafe, taxi servis , room service. WIFI internet konakcija velike brzine dostupna u cijelom hotelu je besplatna.
*U glavnom restoranu kao i u A la cart Restoranima nije moguće ući u papučama, kupaćem kostimu i mokroj odjeći
 
Sadržaj
Hotel ima bazene površine 5.000m2. Tokom zime se grije manji bazen - dječiji  (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: mini golf, aerobik, boćanje, fitness centar, teretana sa trakom za trčanje, stoni tenis, pikado, bilijar, i ostale dnevne  animacije. Gosti hotela mogu da koriste i Jacuzzi na otvorenom ( samo za odrasle od 9.00 do zalaska sunca) i Aqua  park u hotelu Steigenberger Aqua Magic. Pedaline i kanoi u Aqua centru na plaži od 09.00h do zalaska sunca uključujući hranu i lokalana pića tokom dana. Naplaćuje se: Spa&Beauty centar, sauna, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, loptice za golf. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješčana plaža dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je lijepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.steigenbergeraldauresort.com


Lokacije