Steigenberger Aqua Magic

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Steigenberger Aqua Magic
  • Steigenberger Aqua Magic
  • Steigenberger Aqua Magic
  • 37 slika
  • Naša preporuka

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Položaj : Nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steige

O Steigenberger Aqua Magic

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements.
 
Položaj
Nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach.Udaljen je 10 km od Internacionalnog aerodroma Hurghada i 14 km od starog grada Hurgade
 
Smještaj
Hotel  ima 725 soba Standardne sobe  su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na pustinju i bazen, Superior sobe  34m2, sa terasom/balkonom i pogledom na vrt ili bazen, Deluxe sobe  su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na šetnicu ili bazen/aqua park, Porodične suite sobe su veličine 55m2, imaju terasu/balkon i pogled na šetnicu /more/Aqua park/bazen, Junior porodični suite sobe su veličine 68m2 sa terasom/balkonom i pogled na šetnicu /more/Aqua park/bazen i Aqua Suits 70m2. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon,  mini bar ( bezalkoholna pića dopunjavaju se dnevno dok se vina, energetska i alkoholna pića dodatno naplaćuju), set za kafu i čaj, sef, balkon ili terasa Određeni broj standardnih soba imaju prozore od poda do plafona ili francuski balkon, dok određeni broj superior soba nije kompletno renoviran.
 
Usluga
All inclusive -  švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine, sladoled tokom određenih sati, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi unutar cijelog hotelskog kopleksa. ( Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Gostima su, uz doplatu,  na raspolaganju i A la Carte restorani, sva uvozna-internacionalna pića, svježe cjeđeni sokovi, energetska pića, sva hrana i pića u Elements Club & Lounge, nargila,  ogrtaći za kupanje i papuče, usluge doktora, vešeraj, šoping centar, taxi servis, room service.  WIFI internet konekcija je besplatna za goste hotela.
 
Sadržaj
Hotel  ima pet bazena koji se prostiru na 2600 četvornih metara, dva dječja bazena, 400m lijenu rijeku koja prolazi kroz centralni dio bazenskog kompleksa, 2 bazena Aqua Relax samo za odrasle koji se nalazi na krovu hotela, Aqua park sa 8 tobogana, piratski brod sa dva tobogana. Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, gimnastika, fitness centar.Uz doplatu: Vista Spa centar, masaže, ronilački klub i Aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi.
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu (2-4 godine), Dječiji klub (4-12 godina), Teens club (13-16 godina).
 
Plaža: 
Privatna  pješčana plaža udaljena od recepcije oko 550m (sa druge strane  šetnice/ promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže vozi „shuttle bus“  nekoliko puta u toku dana.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.steigenbergeraldauresort.com


Lokacije