SUNRISE Aqua Joy Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • SUNRISE Aqua Joy Resort
  • 23 slika

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4* El Mamsha Položaj Hotel se nalazi u centru Hurgade i udaljen je 5 km (12 minuta) od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Smještaj Hotel ima 476 soba. Standardne sobe (pogled more/bazen/pogled kopno - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem, dio za sjedenje, balkon/terasa); Porodične sobe sa krevetima na sprat (soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena

O SUNRISE Aqua Joy Resort

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4* El Mamsha

  • Položaj

    Hotel se nalazi u centru Hurgade i udaljen je 5 km (12 minuta) od međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

  • Smještaj

    Hotel ima 476 soba. Standardne sobe (pogled more/bazen/pogled kopno - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem, dio za sjedenje, balkon/terasa); Porodične sobe sa krevetima na sprat (soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i krevet na sprat, dio za sjedenje, kupatilo sa tušem, terasa/balkon); Deluxe swim Up sobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, dio za sjedenje, kupatilo sa tušem, terasa); Mega porodične sobe (dvije sobe, jedna glavna soba sa francuskim ležajem i jedna odvojena dječija soba sa dva odvojena kreveta, dijelom za sjedenje, kupatilo sa tušem, terasa/balkon); Porodični jacuzzi apartman (bočni pogled more, dvije sobe, glavna soba sa francuskim ležajem i jedna dječija soba sa dva odvojena kreveta, dio za sjedenje, kupatilo sa tušem, terasa/balkon sa vanjskim jacuzzijem); Soba za osobe sa invaliditetom (bočni pogled more, dva odvojena kreveta, dio za sjedenje, kupatilo sa prilagođenim tušem i rukohvatima, terasa/balkon). Sve sobe imaju satelitsku TV, besplatan Wi-Fi, telefon, sef, polica za prtljag, klima, mini bar, set za kafu i čaj, fen, set za kupatilo, room service (dodatno se naplaćuje), pegla i sto za peglanje kao i adapter za utičnice na zahtjev, balkon/terasa, soba za pušače i nepušače.

  • Usluga

    All inclusive - hotel ima restoran sa internacionalnom kuhinjom, A la Carte restorane - talijanska, azijska, egipatska, grčka, kuhinja, burger house i riblji restoran. Hotel ima barove u lobi dijelu i pored bazena, gdje su gostima dostupna pića i užina.

  • Sadržaj

    Heliodoro- glavni restoran sa internacionalom kuhinjom i otvorenim bifeom, A’la Carte restorani: Basilico (talijanska kuhinja), Manzoku (azijska kuhinja), Gamila (egipatska kuhinja), Poseidon (grčka kuhinja), Burger Boulevard. El Marsa-restoran sa ribljim specijalitetima se dodatno naplaćuje. Snack barovi u lobiju i pored bazena, te barovi sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Shisha bar se dodatno naplaćuje, dok je Beats Club samo za odrasle (+18). Teretana je besplatna, Dodatno se naplaćuju: spa (sauna, Jacuzzi, parna soba, tursko kupatilo, masaže i sobe za tretmane kao i kozmetički salon.

  • Plaža

    Hotelska privatna plaža udaljena 3 minuta od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

  • Sport i zabava

    Sunrise Aqua Park ima 6 tobogana, Kid's Play Zone pogodan za djecu, glavni bazen, relax bazen, dva aqua bazena, splash bazen, dječiji bazen (grije se zimi), aqua aerobik, košarka u vodi, vaterpol. Dodatno se naplaćuje: internacionalni ronilački centar, banana brod, Crazy Eight & Donuts, putovanja brodom, ronjenje. spa & wellness centar, beauty salon, Kids Planet-dječiji klub od 03-12 godina. Uvečer muzika uživo, amfiteatar, animacijski show program. odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar soba (+12), pikado, mini golf, soba za igru (dodatno se naplaćuje), Body & Soul sportovi: joga, Tai-Chi, meditacija.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije