SUNRISE Aqua Joy Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • SUNRISE Aqua Joy Resort
  • 23 slika

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4* - HURGHADA Položaj : Hotel je udaljen od aerodoroma u Hurghadi 6,5 km, a autobuska stanica 10 minuta. Smještaj : Svaka soba ima: klima uređaj, dnevni boravak i kupatilo. Većina soba ima balkon sa pogledom za uživanje gostiju. Mnoge sobe imaju pogled na more, što dodatno poboljšava ambijent. Dostupne su i odvojene spavaće sobe. Uz doplatu je dostupan i minibar. Prednosti

O SUNRISE Aqua Joy Resort

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4* - HURGHADA
 
Položaj
Hotel je udaljen od aerodoroma u Hurghadi 6,5 km, a autobuska stanica 10 minuta.
 
Smještaj
Svaka soba ima: klima uređaj, dnevni boravak i kupatilo. Većina soba ima balkon sa pogledom za uživanje gostiju. Mnoge sobe imaju pogled na more, što dodatno poboljšava ambijent. Dostupne su i odvojene spavaće sobe. Uz doplatu je dostupan i minibar. Prednosti soba uključuju I uslugu za čaj/kafu. Svaka soba ima: telefon, TV i WiFi (uzd nadoplatu), fen za kosu, kupatila imaju tuš i kadu. Posebne porodične sobe su dostupne za porodice sa decom.
 
Usluga
All Inclusive - Doručak, ručak i večera su dostupni. Smještaj također nudi grickalice. Hotel u konceptu All Inclusive uključuje bezalkoholna pića i alkoholna pića. Objekt Aqua Joy Resort- by SUNRISE obuhvata međunarodni, talijanski, azijski, egipatski i grčki restoran te restoran s ponudom jela s plodovima mora. Dostupno je i 5 barova, uključujući i bar s nargilama. Hotel nudi usluge i snack bara pored bazena.
 
Sadržaj
Gostima su na raspolaganju lobi i recepcija. WI-Fi internet je besplatan. Djeca se mogu odlično zabaviti igrajući se na igralištu. Dostupne usluge koje se dodatno nadoplaćuju: uključuju uslugu čuvanja djece, rent-a car, doktor, room service, uslugu buđenja, vešeraj i frizera. Osim toga, nudi se i usluga prijevoza. Hotel u ponudi ima sadržaje poput vodenog parka, teretane, spa-centra i kozmetičkog salona.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 3 minuta od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni i idelani su za opuštanje.
 
Sport i zabava
Hotel nudi otvoreni bazen i bazen za djecu. Vodeni sportovi kao što su: jedrenje na dasci, kitesurfing i vožnja bananom, ili uz nadoplatu, ronjenje. Hotel također nudi ljubiteljima sporta širok spektar aktivnosti u zatvorenom prostoru, uključujući teretanu, stoni tenis, bilijar, pikado i aerobik. Odmaralište nudi razne wellness opcije, uključujući saunu, parno kupatilo i hamam, ili uz nadoplatu, spa, kozmetički salon i tretmane masaže. Zabavni program, živu muziku, diskoteku, dječji klub i dječju diskoteku.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

info.aj@sunrise-resorts.com


Lokacije