SUNRISE Garden Beach Resort

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • SUNRISE Garden Beach Resort
 • 18 slika

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT Novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Položaj Sunrise Garden Beach Hotel je smješten na obali Crvenog mora u mjestu Hurgad

O SUNRISE Garden Beach Resort

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT Novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements.

 • Položaj

  Sunrise Garden Beach Hotel je smješten na obali Crvenog mora u mjestu Hurgada. Hotel je udaljen od centra Hurgade 19km, dok je udaljenost od aerodroma u Hurgadi 15km.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupmno 481 sobu. Hotel posjeduje 292 standardne sobe, 82 deluxe sobe, 64 porodične sobe, 9 soba sa direktnim pogledom na more, 22 Family suite, 9 Junior suite, 1 Royal Vila sa direktnim pogledom na more, 2 sobe za osobe sa invaliditetom ( Family soba i standardna soba). Sve sobe u resortu Sunrise Select Garden Beach sadrže klima-uređaj, minibar,TV sa satelitskim programima, sef, stalak za prljag, aparat za pripremu kafe i čaja, fen za kosu, ogledalo, pegla i daska za peglanje (na zahtjev), tuš kabina ili kada. Također, sve sobe uključuju balkon ili terasu s pogledom na vrt, bazen ili more.

 • Usluga

  All inclusive usluga- Gostima su na raspolaganju 3 restorana, koji služe italijansku, orijentalnu i internacionalnu kuhinju. Sunrise Select Garden Beach Resort također ima 2 puba i 4 bara, uključujući bar pored bazena i bar na plaži.

 • Sadržaj

  Hotel nudi usluge za bitne događaje kao što su: vjenčanje, sastanak, konferencija, rođenadani ili bilo koja druga vrsta događaja. Hotel posjeduje 3 bazena, 3 restorana, spa i wellness centar. Hotel nudi usluge za djecu tobogani, Mini Aqua Park nudi izlet za cijeli porodicu, bazen za djecu, igralište za djecu, kutak sa dječijom hranom. Hotel ima brojne rekreativne sadržaje, uključujući osvijetljene teniske terene, teren za odbojku na pijesku, streljaštvo, jahanje i nogometno igralište u punoj veličini. U spa centru Horas moguće je uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima. Novi vodeni park u okviru objekta ima 8 tobogana i zasebno područje za djecu s toboganima prilagođenima maloj djeci. U sklopu hotela nalaze se: bankomat i mijenjačnica.

 • Plaža

  Hotel je smješten direktno uz privatnu pješčanu plažu.

 • Sport i zabava

  Fudbalski teren za djecu, odbojka na pijesku, tenisko igralište, mini golf, stolni tenis, bilijar, pikado, streljaštvo, šah, joga, aerobik, Dodatno se nadoplaćuje: Reflektor za teniske terene, škola jahanja.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 • Web stranica hotela

Lokacije