Swiss In Resort (ex Hilton Hurghada Resort)

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Swiss In Resort (ex Hilton Hurghada Resort)
  • 79 slika

SWISS INN RESORT HURGHADA 5* ( ex Hilton Hurghada Resort ) Hotel se nalazi u srcu popularnog odmarališta Memše, na privatnoj pješčanoj plaži bez korala. Položaj Smješten u Memši, hotel se nalazi na udaljenosti od 8km od Međunarodnog aerodroma Hurgada i 1 km od Marine Hurgada i brojnih restorana i trgovina. Smještaj Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Hurghada Resort) se sastoji od glavne zgrade i

O Swiss In Resort (ex Hilton Hurghada Resort)

SWISS INN RESORT HURGHADA 5* ( ex Hilton Hurghada Resort ) Hotel se nalazi u srcu popularnog odmarališta Memše, na privatnoj pješčanoj plaži bez korala.

  • Položaj

    Smješten u Memši, hotel se nalazi na udaljenosti od 8km od Međunarodnog aerodroma Hurgada i 1 km od Marine Hurgada i brojnih restorana i trgovina.

  • Smještaj

    Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Hurghada Resort) se sastoji od glavne zgrade i vila koje djeli put ( sa druge strane ulice su vile), ima ukupno 401 smještajnu jedinicu. U glavnoj zgradi se nalaze 280 soba i to: Premium sobe sa pogledom na bazen ili more ( potpuno renovirane ) kao i luksuzni Diplomatic, Royal i Cornes suits-a. U dijelu Ville koji broji 121 smještajnih jedinica nalaze se Premium sobe garden ( potpuni renovirane ), Family suites ( sastoje se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka) i Standardne sobe. Sve imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, AC klima uređaj, sef, direktnu telefonsku liniju, mini bar, set ta kafu i čaj, sateliotsku TV, balkon ili terasu. Pomoćni krevet u svim sobama je kauč na razvlačenje.

  • Usluga

    Usluga u hotelu je All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večera i kasna večera. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna lokalna pića od 10:00 - 24:00 sata, snack tokom dana i sladoled u određenim.Bar na plaži, A La Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka. Koncept All inclusive potražite na recepciji ili u sobama. Uz doplatu su: espresso kafa, Turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, sva pića poslije ponoći, svježe cijeđeni sokovi, Champs Bar, room service i sve ostalo van koncepta.

  • Sadržaj

    Glavni restoran Pebbles gdje se služi švedski stol, nekoliko A la carte restorana – La Casa Restaurant ( Talijanska kuhinja ), Lagoona Restaurant ( riblji specijaliteti ), Marina ( Azijska kuhinja ) i Waves Restaurant ( roštilj ). Gostima su na raspolaganju i barovi – Champs Sushi Bar, 321 Bar, Marina Bar, Villa Pool Bar, Lobby Bar, Pool Bar i Waves Beach Bar. Doktor, vešeraj, telefon, čuvanje djece, fax, internet, mjenjačnica, šoping centar, taxi servis se naplaćuju. WIFI internet u javnim dijelovam hotela je besplatan.

  • Plaža

    Hotel se nalazi na uređenoj, privatnoj pješčanoj plaži sa marinom, dužine oko 220m, bez korala sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Peškiri za plažu se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela ).

  • Sport i zabava

    Hotel ima 4 bazena – 2 otvorena sa dijelom za djecu, jedan bazen sa Aqua parkom koji ima 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za djecu, jedan u dijelu Villas i jedan zatvoreni bazen, fitness centar, odbojka na plaži, boćanje, gimnastiku u vodi. Plaćaju se: svi sportovi na vodi, korištenje teniskih i fudbalskih terena tokom dana , usluge Spa centra, sauna, parno kupatilo, Tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani. Zabavni animacijski dnevni i noćni program za odrasle i djecu.

  • Napomena

    Hotel ima pravo promjene u sezoni pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu.

  • Web stranica hotela

Lokacije