The Desert Rose Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • The Desert Rose Resort
  • 42 slika
  • Naša preporuka

DESERT ROSE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : 16km udaljen od centra Hurghade i na samo 15 minuta vožnje od Aerodroma, hotelski kompleks Desert Rose zauzima površinu od oko 300.000m2. Smještaj : Hotel ra

O The Desert Rose Resort

DESERT ROSE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
16km udaljen od centra Hurghade i na samo 15 minuta vožnje od Aerodroma, hotelski kompleks Desert Rose zauzima površinu od oko 300.000m2.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 912 smještajnih jedinica  ( 872 prostrane sobe – standard i superior i 40 apartmana) i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. U superior sobama gosti imaju besplatni WI FI.
 
Usluga
ALL INCLUSIVE rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje - The Palm Restaurant)  Pored glavnog restoranan hotel ima 4 a la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – La Dolce Vita-italijanski restoran, Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero-meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.Doplacuju se : uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar,  doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.
 
Sadržaj
Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), dio u bazenu predviđen za mlađu djecu sa dva tobogana, akva park sa toboganima Bazen sa animacijama i akva park se griju tokom zimske sezone (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku, tenis  (oprema za tenis i korišćenje terena sa osvjetljenjem se naplaćuju), odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, mini disko, bankomat. Besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela. Plaća se: Spa centar, brzi internet, frizerski salon, ljekar, šatl bus prevoz do centra Hurgade i korišćenje internet kluba . Hotel raspolaže i sa 2 konferencijske sale
 
Plaža: 
Hotel posjeduje pješčanu plaži dugu oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa djecom. Pored glavne plaže u laguni, hotel posjeduje i dvije manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali dio sa koralnim grebenom ( preporučuje se obuća )
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.desertrose.com


Lokacije