Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay
  • 39 slika
  • Naša preporuka

CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* - MAKADY BAY - Noviji, prelijepo uređen raj za odmor uz Crveno more, s koraljnim grebenom, kvalitetnim turističkim objektima, bogatim izborom sportskih aktivnosti i gastronomskih užitaka u brojnim restoranima, garant su bezbrižnog odmora. Položaj : Hotel se nalazi u Makady Bay-u, 30km sjeverno od centra i aerodroma. Zauzima površinu od oko 300.000m2. Smještaj : Cleopatra

O Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* - MAKADY BAY - Noviji, prelijepo uređen raj za odmor uz Crveno more, s koraljnim grebenom, kvalitetnim turističkim objektima, bogatim izborom sportskih aktivnosti i gastronomskih užitaka u brojnim restoranima, garant su bezbrižnog odmora.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Makady Bay-u, 30km sjeverno od centra i aerodroma. Zauzima površinu od oko 300.000m2.  
 
Smještaj
Cleopatra Resort se sastoji od 448 moderno namješetnih soba i apartmana ( suits) različite kategorije .Standardne sobe 35m2, Junior suite 65m2, Porodične sobe 77m2, Master suit 95m2, Premium delux 35m2 i  Beach Resort  sa superior sobama i suit-ovima – samo za odrasle .Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, mini bar, set za kafu i čaj, sef, satelitsku TV,  balkon ili terasu.
 
Usluga
Usluga u hotelu je All Inclusive – švedski  za doručak, kasni doručak ( na baru kraj bazena), ručak, večera , popodnevna užina, sladole du određenim satima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko barova – Sky Lounge (samo za odrasle), Lobby Bar, Vista Mare Pub, Pool Bar, HalfWay Bar ( bezalkoholna pića) i Divers Bar. Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama. Koncept ne uključuje strana uvozna pića, shisa corner-nargila, pića u Scheherazade Oriental  Cafe-u, A la Carte restorani, usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, taxi service. WIFI internet konekcija (2GB) dostupna u lobiju i kod bazena besplatna.
 
Sadržaj
Hotel u svom sastavu ima 8 otvorenih bazena i 2 dječija bazena. Tokom zimske sezone se grije jedan otvoreni bazen za odrasle i jedan dječiji (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih prilika i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: 6 teniskih terena, jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na pijesku, fitness centar, stoni tenis, fudbal na plaži, gimnastika. Uz doplatu su korištenje Spa&Wellness  centra parno kupatilo,  jacuzzi, golf, jahanje, sportovi na vodi, ronjenje. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Min i klub-Hippo Kids Club od 4-12 godina sa različitim aktivnostima.
 
Plaža: 
Kompleks posjeduje prelijepu pješčanu plažu dugačku 400m. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom,a veći dio je zona sa plitkom vodom (savjetuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).
NAPOMENA: U skladu sa hotelskim standardima,za vrijeme glavnih obroka vrijedi dress code ( npr. NE majice bez rukava, japanke na nogama, kratke hlaće- za muškarce, žene – ne u kupaćim kostima i drugoj neprikladnoj odjeći i obući)
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

https://cleopatraluxurymakadi.com


Lokacije