Jaz Aquaviva

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Jaz Aquaviva
  • 49 slika
  • Naša preporuka

JAZ AQUAVIVA-5* Hurghada Položaj Hotel je udaljen 30 km od aerodroma u Hurgadi. Smještaj Hotel ima 487 soba - 48 superior soba(Veličina soba je 34 kvadratna metra, a tipovi kreveta zavise od raspoloživosti hotela, mogu da prime najviše 2 odrasle osobe.), Superior swim up soba, 250-porodičnih soba, 26-porodičnih swim up soba, 156-deluxe soba i 1 aquaviva suite. Sve sobe imaju klimu koja se individu

O Jaz Aquaviva

JAZ AQUAVIVA-5* Hurghada

  • Položaj

    Hotel je udaljen 30 km od aerodroma u Hurgadi.

  • Smještaj

    Hotel ima 487 soba - 48 superior soba(Veličina soba je 34 kvadratna metra, a tipovi kreveta zavise od raspoloživosti hotela, mogu da prime najviše 2 odrasle osobe.), Superior swim up soba, 250-porodičnih soba, 26-porodičnih swim up soba, 156-deluxe soba i 1 aquaviva suite. Sve sobe imaju klimu koja se individualno kontroliše, satelitsku LCD TV, sef, set za kafu i čaj, besplatan Wi-Fi, detektor dima, flaša vode koja se dopunjava svaki dan za superior sobe i dvije flaše za porodične sobe, fen za kosu, kozmetičko ogledalo, mini bar uz doplatu.

  • Usluga

    All inclusive- švedski sto za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu Amaraya, kasni doručak, Courtyard-bar pored bazena, Liquid lobby bar, Paprika-talijanski A la Carte restoran, Felfela-kuhinja Dalekog istoka, bar i snack bar na plaži.

  • Sadržaj

    Ekskluzivni Dine-Around A la Carte program: Amaya-indijski restoran, Makai Tukai-azijski restoran, Nino's-italijanski restoran, Sofra-kuhinja dalekog istoka, The Grill Steakhouse, Aqua restoran-mediteranska kuhinja i Beach Mediterranean restoran.- Potrebno je rezervisati unaprijed i besplatno je jednom u toku boravka.

  • Plaža

    Hotel se nalazi na oko 3.5 km udaljen od pješčane plaže, do koje redovno vozi shuttle mini bus. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog svijeta i ronjenja ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

  • Sport i zabava

    Glavna atrakcija ovog hotela je čuveni Makadi Water World, Aqua park koji pruža potpuno uživanje za cijelu porodicu koji ima oko 50 tobogana (Ovaj Aqua park koriste i drugi Jaz hoteli sa lokacije Madinat Makadi) na površini od 40.000m2, relax bazen za odrasle, bazeni za djecu, gimnastika, fitness centar, pikado, boćanje, mini fudbal, odbojka . Uz doplatu su svi sportovi na vodi, golf teren sa 18 rupa, teniski tereni, kutak za igre, usluge Spa centra, masaže, jahanje kamila/konja... Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu, dječije igralište.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije