Jaz Aquaviva

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Makadi Bay
 • Jaz Aquaviva
 • 49 slika
 • Naša preporuka

JAZ AQUAVIVA 5* HURGADA Ovaj moderan hotel nalazi se u zalivu Madinat Makadi na udaljenosti od 30km od aerodroma u Hurgadi. Glavna atrakcija ovog hotela je čuveni Makadi Water World, aqua park koji pruža potpuno uživanje za cijelu porodicu. Položaj Hotel se nalazi u ,,srcu,, Medinat Makadi , u blizini šoping centra Souk Makadi,. Od aerodroma Hurgada udaljen je 30km. Smještaj Hotel raspolaže sa 487

O Jaz Aquaviva

JAZ AQUAVIVA 5* HURGADA Ovaj moderan hotel nalazi se u zalivu Madinat Makadi na udaljenosti od 30km od aerodroma u Hurgadi. Glavna atrakcija ovog hotela je čuveni Makadi Water World, aqua park koji pruža potpuno uživanje za cijelu porodicu.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u ,,srcu,, Medinat Makadi , u blizini šoping centra Souk Makadi,. Od aerodroma Hurgada udaljen je 30km.

 • Smještaj

  Hotel raspolaže sa 487 moderno opremljenih soba i suite-a. Superior sobe ( 34m2 ), Delux sobe ( 43m2 ), Family sobe ( 43m2 ), Aquaviva Suites te sobe za osobe sa invaliditetom. Sve imaju kupatilo sa tušem, klima uređaj, sef, direktna telefonska linija, set za kafu i čaj, mini bar, boca vode ( svaki dan se dopunjava ), LED TV sa satelitskim programima, WIFI pristup ( ograničena brzina ), balkon ili terasa.

 • Usluga

  All inclusive - švedski tol za doručak, kasni doručak ( na određenim mjestima unutar kompleksa ), ručak, večera, slastičarna, sladoled u određenim satima, snack tokom dana, Veganski meni, vrijeme za kafu, čaj i kolačiće, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 24:00 sati ( služe se u čašama ), A la Carte restorani jednom za vrijeme boravka uz predhodnu rezervaciju ( 48 sati prije treba uraditi najavu ) , bar i restoran na plaži ( Food court ). Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili sobama. Koncept ne uključuje sva uvozna i flaširana pića, nargila, svježe cijeđene sokove, room service.

 • Sadržaj

  Glavni restoran Amaraya gdje se služi švedski sto. Al a Carte restorani: Makai Tukai ( kuhinja Dalekog Istoka ), Nino"s ( Talijanska kuhinja ), Sofra , The Grill, Beach Restoran ( Mediteranska kuhinja ), Amaya ( Indijska kuhinja ) i Aqua Restoran ( nalazi s eu hotelu Jaz Makadina ), barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Usluge doktora, vešeraj, limuzina servis, mjenjačnica, šoping centar, Games corner su uz doplatu. WIFI internet pristup slabije brzine ( za 2 uređaja ) besplatan u hotelu.

 • Plaža

  Hotel se nalazi na oko 3.5 km udaljen od pješčane plaže, do koje redovno vozi shuttle mini bus. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog svijeta i ronjenja ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

 • Sport i zabava

  Otvoreni bazeni za odrasle i djecu ( zagrijavaju se tokom zimske sezone ), bazen na krovu hotela ( za parove ), relaksirajući bazen, Gosti hotela mogu uzivati u Makadi Water World aqua parku koji sa drzi 50 različitih vodenih atrakcija kao i golf teren sa 18 rupa. ( plaća se ). Na raspolaganju su i fitness centar, Tursko kupatilo. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, masaže i ostale usluge Spa centra, korištenje teniskih terena. Zabavni animacijski programi tokom dana i večeri, muzika uživo. Mini klub za djecu.

 • Napomena

  Hotel u sezoni ima pravo promjene pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu.

 • Web stranica hotela

Lokacije