Jaz Aquaviva

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Jaz Aquaviva
  • 49 slika

JAZ AQUAVIVA ***** - HURGADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira Položaj : Hotel je smješten u dijelu "Madinat Makadi" u blizini šoping centra Souk Makadi, 30km udaljen od aerodroma Hurghada i 33km od centra Hurghade. "Times New Roma

O Jaz Aquaviva

JAZ AQUAVIVA ***** - HURGADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira

Položaj:

Hotel je smješten u dijelu "Madinat Makadi" u blizini šoping centra Souk Makadi, 30km udaljen od aerodroma Hurghada i 33km od centra Hurghade.

Smještaj:

487 hotelskih soba. Superior sobe 34m2, Porodične 43m2 i Suit 96m2  i sve imaju kupatilo sa tušem, fen,  AC klima uređaj,  telefon, set za kafu i čaj, mini bar ( samo voda besplatno, ostalo se naplačuje), sef, satelitsku TV, balkon ili terasu.

Usluga i sadržaj:

All inclusive- švedski sto za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu Amaraya, kasni doručak, vegetarijanski meni,  užine tokom dana, slastičarna, vrijeme za čaj i keks, sladoled u određenim satima, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe od 10 sati do ponoći, A la Cartre restoranijendom tokom boravka i uz rezervaciju unaprijed. Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u soba. Koncept ne uključuje strana pića, svako drugo korištenje A la Cartre restorana, nargina bar, cjeđeni sokovi, usluge doktora, telefon, fax, vešeraj i peglanje veša, šoping servis, Games corner, frizer, mjenjačnica, limuzina servis, room service. WIFI internet konekcija besplatno  150MB (po sobi po smjeni).

Plaža:

Hotel se nalazi na oko 3.5 km  udaljen od pješčane plaže, do koje redovno vozi shuttle mini bus. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog svijeta i ronjenja ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sport i zabava:

Glavna atrakcija ovog hotela je čuveni Makadi Water World, Aqua park koji pruža potpuno uživanje za cijelu porodicu  koji ima oko 50 tobogana (Ovaj Aqua park koriste i drugi Jaz hoteli sa lokacije Madinat Makadi) na 40.000m2, tu su još bazen na krovu hotela ( za parove), relaksirajući bazen, bazeni za djecu, gimnastika, fitness centar, teniski tereni. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, golf teren sa 18 rupa, usluge Spa centra, masaže... Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu, dječije igralište.

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom COVID – 19 hotel zadržava pravo da napravi određene izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

https://www.jazhotels.com


Lokacije