Albatros Jungle Aqua Park

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Safaga
  • Albatros Jungle Aqua Park
  • 56 slika

JUNGLE AQUA PARK 4* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Hotel  je udaljen  12km od aerodroma Hurghada i  17km od centra grada ( Sakala). U njegovom sastavu se nalazi najveći  Aqua park u Hurgadi, a pored toga nu

O Albatros Jungle Aqua Park

JUNGLE AQUA PARK 4* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Hotel  je udaljen  12km od aerodroma Hurghada i  17km od centra grada ( Sakala). U njegovom sastavu se nalazi najveći  Aqua park u Hurgadi, a pored toga nudi razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti
 
Smještaj
Hotel ima 866 soba sve raspoređene u bungalovima. Standardna bungalov soba sa pogledom na bazen ili baštu 46m2, i Porodične bungalov sobe (  jedna prostorija za odrasle i djecu  odvojena  kliznim vratima , jedno kupatilo),46m2. Sa pogledom na bazen ili baštu. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, telefon, mini bar ( po boca vode dopunjava se dnevno ), kuhalo, sef, satelitska TV, balkon ili terasa.
 
Usluga
All Inclusive –  švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna večera, užine, barovi unutar cijelog kopleksa hotela, sladoled u određeno vrijeme,  sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, pivo, koktele, kafu, čaj i  domaće vino u čaši. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon  tog vremena piće se dodatno naplaćuje ( naplačuju se i sva uvozna pića). Restorani: mediteranski, Orjentalni  “Tagine”, njemački  "Zum Kaiser" , Internacionalni  “Le Marche” azijski  "L’ Asiatique" , talijanski  “Alfredo” i La Brioche Café – Desserts u periodu od  18.00-21.00 sati, specijalni dijetalni meni uz predhodni zahtjev. ( Koncept All incl potražite na recepciji hotela ili u sobama) . Gostima su na raspolaganju, uz doplatu, usluge doktora, čuvanje djece, limuzina servis, room service, mjenjačnica, šoping centra, kompjuterske  i video igrice, telefon, fax, frizer,  vešeraj i peglanje, taxi servis. WIFI internet konekcija je besplatna u javnim dijelovima hotela.
 
Sadržaj
Hotel ima 21 bazen (18 za odrasle od kojih je 15 sa dijelom za djecu i 4 odvojena bazena za djecu),  jacuzzi sa 6 odvojenih dijelova, jedan dječiji bazen sa 14 tobogana. Tokom zimske sezone griju se Aqua park, jedan dječiji i jedan bazen za odrasle (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).
Aqua Park: Aqua park se prostire na 25.000m2, što ga čini najvećim Aqua parkom u Hurgadi, čine ga: 11 bazena od čega je jedan bazen sa talasima, a 10 bazena sa 21-im toboganom. Tu su i  druge aktivnosti: vaterpolo,  aerobik i Aqua gimnastika, pikado, boćanje, teren za odbojku, jedan fudbalski teren, mini golf, vrtni šah, odbojka na pijesku, fitness ( u Spa dijelu). Doplaćuju se: svi sportovi na vodi i škola ronjenja (  u hotelu Dana Beach Resortu), rasvjeta i oprema za tenis terene,  bilijar, Spa&Beauty centar, masaže .
 
Plaža: 
Gosti hotela Junge Aqua Park koriste plažu hotela Dana Beach Resort ( udaljena 900m).  Postoji besplatni shuttle bus koji vozi do plaže i natrag. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice podliježe plaćanju).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com


Lokacije