Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Safaga
  • Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada
  • 42 slika
  • Naša preporuka

JUNGLE AQUA PARK Hotel se nalazi u lancu Pickalbatros hotela, a u njegovom sastavu se nalazi najveći Aqua park u Hurgadi,. Pored toga hotel nudi i razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti . Položaj Hotel Jungle Aqua Park udaljen je 20 minuta vožnje od aerodroma Hurgada i 25 minuta od centra grada ( Sakkala ). U njegovom sastavu nalazi se najveći Aqua park u Hurgadi. Jungle Aqua Park je pogoda

O Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada

JUNGLE AQUA PARK Hotel se nalazi u lancu Pickalbatros hotela, a u njegovom sastavu se nalazi najveći Aqua park u Hurgadi,. Pored toga hotel nudi i razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti .

  • Položaj

    Hotel Jungle Aqua Park udaljen je 20 minuta vožnje od aerodroma Hurgada i 25 minuta od centra grada ( Sakkala ). U njegovom sastavu nalazi se najveći Aqua park u Hurgadi. Jungle Aqua Park je pogodan za djecu, porodični odmor, kao i aktivni odmor. Ovo je najveći hotel po površini u lancu hotela Pickalbatros.

  • Smještaj

    Hotel u svom sastavu ima 866 smještajnih jedinica i to 777 Standard soba, 86 Family soba ( imaju 2 sobe ) sve sa pogledom na vrt ili bazen i 3 Premium Suite sobe sa dva odvojena kreveta sa pogleodm na bazen. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, klima uređaj, mini bar ( dopunjava se vodom ), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa, WIFI internet konekcija.

  • Usluga

    All Inclusive – Samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna večera, snack tokom dana, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi, pivo, kokteli, kafu, čaj i domaće vino koje se poslužuje u čašama. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon tog vremena piće i hrana se dodatno naplaćuje. Orjentalni “Tagine” uz predhodnu rezeravciju. Specijalni dijetalni meni uz predhodni zahtjev. ( Koncept All incl potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu su sva uvozna i flaširana pića, cjeđeni sokovi, nargila bar i room service.

  • Sadržaj

    Hotel ima 32 bazena ( 11 bazena imaju tobogane ), jacuzzi sa 6 odvojenih dijelova. Tokom zimske sezone griju se Aqua park, jedan dječiji i jedan bazen za odrasle (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Hotel u svom sastavu ima Aqua park - vodeni raj koji se prostire na 25.000m2, što ga čini najvećim Aqua parkom u Hurgadi. Gostima su na raspolaganju brojni barovi i restorani koji se nalaze unutar hotelskog kompoleksa kao i Beach bar ( bar na plaži ) u hotelu Dana Beach. Dnevne i noćne animacije, za djecu dječije igralište i Kids klub za djecu od 4-12 godina. Uz doplatu su: Usluge doktora, čuvanje djece, limuzina servis, room service, mjenjačnica, shopping centar, kompjuterske i video igrice, telefon, fax, frizer, vešeraj i peglanje, taxi servis. WIFI internet konekcija je besplatna u sobama i javnim dijelovima hotela.

  • Plaža

    Gosti hotela Junge Aqua Park koriste plažu hotela Dana Beach Resort ( udaljena 900m). Postoji besplatni shuttle bus koji vozi do plaže i natrag. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice podliježe plaćanju).

  • Sport i zabava

    Vaterpolo, aerobik i Aqua gimnastika, pikado, boćanje, teren za odbojku, jedan fudbalski teren, mini golf, vrtni šah, odbojka na pijesku, fitness ( u Spa dijelu). Doplaćuju se: Svi sportovi na vodi i škola ronjenja ( u hotelu Dana Beach Resortu), rasvjeta i oprema za tenis terene, bilijar, Spa&Beauty centar, masaže.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

  • Web stranica hotela

Lokacije