Baron Palace Sahl Hasheesh

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Sahl Hasheesh
  • Baron Palace Sahl Hasheesh
  • 46 slika

BARON PALACE 5* Položaj Hotel se nalazi u regiji Sahl Hasheesh, udaljen 23km južno od aerodroma i 20km od centra Hurgade. Smještaj Ukupan broj soba - 617 (519 soba i 98 suit-a). Classic standard sobe (45m2), porodične sobe (52m2 - uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na baštu, pustinju ili more), suite swim up (52m2 - samo za odrasle). Sve sobe imaju bračni krevet – širine 180cm ili 2 odvoje

O Baron Palace Sahl Hasheesh

BARON PALACE 5*

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Sahl Hasheesh, udaljen 23km južno od aerodroma i 20km od centra Hurgade.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 617 (519 soba i 98 suit-a). Classic standard sobe (45m2), porodične sobe (52m2 - uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na baštu, pustinju ili more), suite swim up (52m2 - samo za odrasle). Sve sobe imaju bračni krevet – širine 180cm ili 2 odvojena kreveta širine 120 cm, balkon ili terasu, elektronski sef, AC klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil i papuče, dvolinijski telefon sa priključkom za podatke i govornom poštom, radio sa individualnim satom za buđenje, mini bar (svakodnevno se dopunjava), kuhalo i set za kafu i čaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet. U sobama, na zahtjev, mogući je izbor jastuka po želji (antialergijski, manji, veći i sl..). DVD i CD player u svim suit-ima.

  • Usluga

    Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera ),16 restorana i barova – Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar, Seafood & BBQ. Gala večera je besplatna jednom nedeljno, barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La Salsa Bar and Club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club Lounge (samo za odrasle), The Niche Bar i Teenagers Bar, snak bar, kafa, čaj i kolači, određena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatno se plaćaju: svježi voćni sokovi, nargila, turska kafa, kokteli, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola, 16 restorana i barova. Dodatno se plaćaju: doktor, usluga pranja i peglanja veša, konferencijska sala.

  • Plaža

    Privatna hotelska plaža dužine 600m. Na plaži je jedan manji dio sa koraljnim grebenom, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen dio sa dječijim sadržajem na plaži i bazenu. Peškiri, ležaljke i suncobrani su uključeni u cijenu.

  • Sport i zabava

    7 bazena – glavni infinity bazen, bazen za opuštanje bez animacija i Cascade bazen, dječiji bazen, jacuzzi, časove orijentalnog plesa, dnevnu i večernju animaciju, odbojku i fudbal na pijesku, aerobik, vaterpol, boćanje, stoni tenis, teniske terene, bilijar, tenis, sauna, parno kupatilo, teretana. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, osvjetljenje teniskih terena, masaže.

  • Napomena

    Hotel ima pravo da u sezoni promijeni neke od sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

  • Web stranica hotela

Lokacije